3 alata za više novca i izlazak iz dugova: magična tehnika za privlačenje obilja!

Tri alata za izvlačenje iz dugova i priivlačenje blagostanja! Evo šta treba da uradite…

Simone Milasas, autorka knjige Radost poslovanja koja je prevedena na 13 jezika i sjajan je materijal za sve one koji su zaglavili u starim uverenjima i blokirani strahom od uspeha otkriva kako novcu i poslu možemo dati i sasvim drugačiju energiju. Razgovarali smo sa Simone i otkrila nam je uz koja se tri alata ona izvukla iz dugova od stotine hiljada dolara. Vredi isprobati…

Možemo promeniti gledište

Jedan od zastrašujućih aspekata finansija su i dugovi. Simone ima zaista zanimljiv stav o dugovanjima. Pitali smo je može li nam objasniti o čemu je reč…

“U knjizi Getting Out of Debt Joyfully detaljno sam pisala o tome. Naime, kada sam upoznala Garyja Douglasa i Daina Heera (osnivače metode ACCESS CONSCIOUSNESS kojom se i Simone služi, op.ur.), bila sam dužna 187 000 australskih dolara. Koristila sam Access alate u raznim sferama života, ali ih nisam koristila u poslu. Onda sam se jednog dana zapitala šta je najgore što se može dogoditi ako počnem koristiti Access alate i u poslu.

Odlučila sam probati tokom tri meseca i videti hoće li se moja finansijska situacija promeniti. Bila sam u fazi u kojoj, šta god sam pokušavala, ništa nije donosilo rezultate. Ništa se nije menjalo. Očekivala sam da će se neko pojaviti i čarobnim štapićem rešiti moju situaciju. Shvatila sam da sam ja ta koja mora učiniti nešto drugačije.

Tri su mi alata zaista bila korisna. Prvi je bio da svaki dan, kada bi se spomenuo novac ili bilo šta vezano uz novac, postavim pitanje: “Da li je ovo moja tačka gledišta o novcu ili nečija tuđa?” Zatim sam koristila Access izjavu čišćenja – Point of destruction, Point of creation (POD & POC). To može biti i duža verzija, a potpuno je nevažno znati šta znači. Jednostavno menjate energiju.

Druga stvar koju sam radila: počela sam uz sebe stalno nositi određenu količinu novca za koju sam mislila da bi je bogata osoba mogla nositi. Taj alat mi nije imao mnogo smisla, ali kako sam već odlučila primeniti Access alate, zaista sam i nosila sa sobom 1 000 dolara. Taj novac nije za trošenje, samo ga nosite sa sobom. Posle određenog vremena jednostavno dobijete osjećaj imanja novca.

Ovaj alat je bio najluđi. Bila sam u tolikim dugovima i osećala sam se pomalo loše što ostavljam sa strane tih 10 odsto. Međutim, odlučila sam da se energija mora promeniti. Tada sam shvatila i nešto vrlo zanimljivo – mnogi ljudi koji su u dugovima i ne žele zarađivati više jer to samo znači da će sve što zarade potrošiti na otplatu duga. Tih 10 odsto koje ostavljate na poseban račun zapravo predstavlja izraz poštovanja koje imate prema samom sebi.

Nakon tri meseca jednostavno se izgubilo to finansijsko očajanje koje sam ranije osećala. Promenila se energija koja je okruživala i mene i novac.”

Izvor: Sensa.hr