ANA JE DECU OSTAVILA MUŽU I NJEGOVOJ LJUBAVNICI I ISELILA SE IZ STANA: Ali ono što je usledilo je TOTALNI ŠOK

Koliko smo se puta naslušali priča o tome kako je muž otišao sa ljubavnicom, dok je kod kuće ostavio ženu i decu? Ali ova priča je dobila drugačiji epilog

Ana i Dimitrije su bili u braku pet godina. Za to vreme dobili su dvoje dece – dečake, bliznace. Trogodišnjaci su bili neverovatno nemirni i svojeglavi, ali Ana je uspevala sa njima da izađe na kraj.

Mislila je da ima život iz bajke: muža koji je voli i kao duplu krunu njihove ljubavi – sinove.

Međutim, njen svet se srušio kada joj je Dimitrije priznao da voli drugu ženu i da namerava da sa njom započne zajednički život. Ana, opterećena brigom oko sinova, nije ni primetila da se tako nešto događa, pa joj je ovo bilo dodatni šok.

žena, Devojka
foto: Shutterstock

Osvrnula se u najgoroj noćnoj mori. Čitav život se zgražavala takvog scenarija, da završi kao razvedena žena sa dvoje male dece.

Kada joj je muž rekao istinu, ona nije napravila skandal. Uradila je nešto neočekivano: rekla je mužu da slobodno ostane u njihovoj kući, štaviše da dovede i ljubavnicu!

Dimitrije je prvo mislio da je Ana poludela, ali kada je počela da pakuje svoje stvari usledio je pravi šok. Naime, ova žena je odlučila da ona bude ta koja će otići, a decu i muža je ostavila u kući na brigu njegovoj ljubavnici.

Pristala je da plaća alimentaciju za dečake, pokupila se i otišla. Svaki vikend je dolazila po decu, čuvala ih je i kada su bili praznici ili kada Dimitrije nije mogao.

Žena, Devojka, Jutro
foto: Shutterstock

Ali, ljubavnica njenog muža je odbila da bude majka njihovoj deci. Bilo joj je naporno sve to i nije htela da živi u takvoj zajednici. Ona je htela Dimitrija, ali ne i njegovu decu.

Nakon par nedelja zajedničkog života, Dimitrije je ostao i bez ljubavnice i bez supruge.

Pošto nije mogao da zamisli da živi kao samohran otac, zamolio je Anu da se vrati kući. Ona je pristala, ali pod jednim uslovom – da Dimitrije prepiše kuću na nju i decu i da joj svakog meseca plaća alimentaciju. Povratak na staro nije dolazio u obzir!