Ćerka ga se ODREKLA, svet je bio u neverici: Svi su mislili da je glumac porodičan čovek, a onda je SVE OTKRIVENO

Nakon što je decenija imao imidž mirnog i divnog supruga i oca, omiljeni glumac je sve iznenadio

Britanski glumac Rouan Atkinson (68), kog ceo svet zna kao Mister Bina, jedno je od najpoznatijih lica na planeti, ali njegov privatni život je misterija čak i za najveće fanove.


Ipak, do javnosti su isplivali neki ključni detalji, koji su pre nekoliko godina ostavili sve bez reči i izazvali veliki skandal.
Omiljeni glumac bio je od kraja osamdesetih u ljubavi sa šminkerkom Sunetrom Sastri, a 1990. godine par je izgovorio sudbonosno “da”.

Zajedno su dobili dvoje dece – sina Bendžamina (30) ćerku Lili (28) i godinama bili primer skladnog braka koji opstaje uprkos neverovatnoj slavi i bogatstvu, koji su u prošlosti bili faktori za rastanak mnogih poznatih ličnosti.

Međutim, 2014. godine Atkinson je sve iznenadio kada je ostavio suprugu posle 24 godine braka, a par se naredne godine i zvanično razveo. Kako je otkriveno, glumac je još od 2013. varao Sunetru sa 32-godišnjom komičarkom Luiz Ford!

Komičarka Luiz Ford i glumac i komičar Rouan Atkinson
KOMIČARKA LUIZ FORD I GLUMAC I KOMIČAR ROUAN ATKINSONFOTO: NR / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Par se upoznao dok su spremali predstavu Quartermaine’s Terms i dok je Luiz bila u vezi s kolegom Džejmsom Akasterom. Fordova je ubrzo raskinula sa Akasterom i sačekala da Rouan ostavi ženu.


Ovaj skandal bio je vrlo neprijatno iznenađenje za Atkinsonove obožavaoce, koji su uvek glumca smatrali mirnim porodičnim čovekom, ali nikome nije bilo teže nego njegovoj supruzi i deci. Ćerka Lili posebno je teško podnela rastanak roditelja i očevu preljubu, pa je rešila da se odrekne Rouanovog prezimena i počne da koristi majčino, te je danas Lili Sastri.


Nakon ovog medijskog haosa, Rouan Atkinson još više se povukao iz javnosti i trudio se da krije svoj privatni život, ali nije mogao da sakrije novo iznenađenje – Luiz i on su 2017. dobili ćerku Ajlu.

Rouan Atkinson retko se pojavljuje u javnosti nakon skandala
ROUAN ATKINSON RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI NAKON SKANDALAFOTO: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Glumac je u nekoliko prilika viđen sa ćerkom i novom partnerkom, a uvek izgleda srećno i opušteno – sve dok ne ugleda paparace…

Glumac Rouan Atkinson već godinama je sa Luiz Ford
GLUMAC ROUAN ATKINSON VEĆ GODINAMA JE SA LUIZ FORDFOTO: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Izvor: Glossy