ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je gledala kako joj majka dovodi PEDOFILE u kuću

Majka iz pakla osgajala je ćerku na veoma čudan i neuobičajen način, a mnogi se pitaju kako je mogla.

Kad je Mama Džun prijavila na takmičenje za izbor lepote svoju ćerku Hani Bu Bu mnogi su mislili da nikada ne može pobediti jer je bila gojazna, a to se nikako nije uklapalo u standarde tog takmičenja.

Međutim, upravo višak kilograma i simpatičan izgled donelo je devojčici veliku popularnost, a onda je njena majka odlučila da Hani Bu Bu postane rijaliti zvezda. Osim Hani Bu Bu, cela njena porodica imala je višak kilograma, a onda je otkrivena pozadina svega.

Mama Džun našla se na stubu srama i negativniih komentara, a mnogi su se složili oko istog – da je nesavesna majka.

 Hani Bu Bu
Hani Bu Bufoto: Profimedia

Otkriven je “tajni recept” Mame Džun kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i “specijalne sokiće” koji su joj pomagali da “živne”, a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Ubrzo je otkriveno da se Mama Džun navukla na drogu, a policija ju je i privodila zbog posedovanja opijata. Od tada, nije prestajala da niže skandale i da na sebe navlači gnev naroda. Emotivni partneri sa kojim se zabavljala takođe su imali dosije, a jedan od njih je Mark MekDanijel koji je osuđen za zlostavljanje deteta.

Hani Bu Bu
foto: Profimedia

Od detinjstva iz pakla do velikih ciljeva

Uprkos tome što je devojčica bila izložena, po svemu sudeći čudnom okruženju, imala je ozbiljne planove. Danas ima 18 godina i na pragu je ostvarenja najveće želje – da postane medicinska sestra.

Hani Bu Bu
Hani Bu Bufoto: Profimedia

– Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom – rekla je jednom prilikom devojčica.

Džun Šenon
Džun Šenonfoto: Profimedia

Nedavno je proslavila maturu i zablistala u maturskoj haljini. Još uvek ima problem sa viškom kilograma, ali joj to ni najmanje ne smeta. Sada želi da uživa u životu daleko od kamera i života koji je nekada vodila.

A gde je “majka iz pakla”?

Mama Džun promenila je mnogo emotivnih partnera, međuim, konačno se skrasila. Ove godine udala se za Džastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak.

Ipak, sve je bilo propraćeno, a kamere su zabeležile svaki detalj, dok će se ceremonija emitovati u novoj sezoni njenog rijalitija. Džun Šenon (43) poznatija kao mama Džun starija je devet godina od supruga koji radi kao automehaničar.

– Ovo je bio prvi put da je porodica bila zajedno od 2014. godine. Bilo je stvarno posebno venčati se na mestu gde moja porodica i ja imamo toliko uspomena! – rekla je ona i dodala: Želeli smo da imamo skromno i vrlo intimno venčanje, tako da nismo imali kumove ni deveruše. Sve četiri moje devojke otpratile su me do Džastina, a njegova majka pratila ga je do oltara.

1 / 8 FOTO: DANA MIXER / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Izvor: Stil Kurir