MALA TILAN JE SA 6 GODINA PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA PLANETI: Danas ima 20, milione na računu, a evo kako izgleda!

Nestvarnom lepotom je hipnotisala sve

Francuskinja Tilan Blondo sa šest godina proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu, a slatka devojčica upadljivih plavih očiju postala je zvezda modne industrije. Danas ima 20 godina i radi kao model, a pažnju i dalje privlači nesvakidašnjom lepotom.

Tilan letnje dane provodi na plažni i to u mondenskom francuskom letovaliptu Sen Trope. Atraktivna Francuskinja brčkala letovanje provodi u društvu novog izabranika, Bena Atela. Beli bikini koji je nosila Tilan naglasio je preplanuli ten.

Ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi manekensku karijeru započela je sa četiri godine kada se pojavila na reviji Žan Pola Gotijea.

Sa šest godina proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu, ali manekenska karijera nije prošla bez kontroverzi, pa je tako snimanje francuskog Voga s 10-godišnjom Tilan, u kojem nosi jaču šminku i odeću za odrasle, izazvala brojne kritike javnosti.

Tilan se dva puta našla na vrhu liste “TC Candlera” 100 najlepših lica.

Danas se Tilan bavi modelingom, potpisala je ugovor za “L’Oreal”, a poseduje i svoju modnu marku “No Smile Clothing” koja prodaje ogrtače za kupanje i sportsku opremu dok joj se bogatstvo procenjuje na preko 4 miliona dolara.

Izvor: Stil Kurir