MARINA MU JE BILA MAĆEHA, A ONDA SE UDALA ZA NJEGA: Odgajala je Vladimira 13 godina, a sada čekaju drugo dete

Marina Balmaševa iz Rusije udala se sa svog pastorka kog je odgajala 13 godina, a par sada očekuje drugo dete

Pre nešto manje od dve godine svet je šokirala priča o maćehi i pastorku koji su stupili u intimnu vezu, nakon što ga je ona odgajala od kad je imao sedam godina, a sada očekuju svoje drugo dete.

Naime, Ruskinja Marina Balmaševa (35) se pre 15 godina udala za Alekseja (45) koji je već imao dete iz prvog braka, sedmogodišnjeg Vladimira.

Marina je ostavila Alekseja zbog njegovog sina, za koga se potom udala, a sada par očekuje svoje drugo dete.

Marina i Vladimir očekuju drugo dete
Marina i Vladimir očekuju drugo dete foto: Printscreen/Instagram/marina_balmasheva

Ono što je posebno šokiralo njene pratioce na Instagramu je činjenica da je, pokazujući jednom prilikom koliko je smršala, objavila upravo sliku na kojoj pozira pored Vladimira kada je imao 7 godina, a ona 22.

Marina na Instagramu često objavljuje njihove zajedničke slike, a Vladimirov otac se oglasio i rekao da im nije oprostio prevaru.

“Bili su besramni. Vodili su ljubav i kad sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da me nije prevarila sa mojim sinom. Trčala je u krevet mog sina dok je spavam, nakon toga bi se vratila u krevet pored mene kao da se ništa nije desilo”, rekao je on za Dejli star.

Marina ne krije da je sa mužem potpisala i predbračni ugovor u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

Marina je Vladimiru prvo bila maćeha
Marina je Vladimiru prvo bila maćeha foto: Printscreen/Instagram/marina_balmasheva

“Okej, sada, sve dok ne stane na svoje noge, svi su troškovi na meni. Oboje jako dobro znamo ko šta zarađuje. Znala sam što sam potpisala, a znao je i on. Jednostavno ću ga voditi kroz život i podržavati”, rekla je Marina jednom prilikom.

Ona takođe bez problema ističe da je odradila pojedine plastične operacije da bi bila privlačnija svom mlađem partneru, a na Instagramu često kači slike na kojima se vidi drastična promena u njenom izgledu.

Na pitanje da li se kaje što je uništila jednu porodicu, Marina kaže da bi brak sa Vladimirovim ocem samo bio laž i obmana.

Marina se ne kaje što se udala sa posinka

“Kajem li se što sam uništila porodicu? I da i ne. Stidim se jedino što sam ‘ubila’ stabilnost ‘mame i tate’. Da li bih se vratila bivšem? Ne. Osećam li bes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac”, objasnila je Marina.

Izvor: Stil Kurir