NAJPOPULARNIJE FRIZURE ZA JESEN 2022: Skidaju godine sa lice, povećavaju volumen kose, a stilizuju se začas

Svaka žena kada poželi da promeni nešto na sebi, obično počne od frizure. Zato saznajte koje će biti najpopularnije ove jeseni.

Stručnjaci za stilizovanje kose izdvojli su pet najpopularnijih frizura za jesen 2022. godine, koje će oduševiti sve dame. Iako i dalje uživamo u lepim letnjim danima, moru, plaži i suncu, nije naodemt da vidimo kakve nas aktuelnosti očekuju narednih meseci. Budite dobro obavešte i spremne da zablistate!

U odnosu na prethodnu sezonu, frizeri su saglasni da će neki trendovi nastaviti na dominiraju, ali uz izmene. Pogledajte u nastavku kojih pet frizura će obeležiti predstojeću jesen.

rosi hantington, stepenasta frizura
foto: Profimedia

1. Stepenovi

Ovakav način šišanja stvoriće iluziju tanjeg lica, kao i duže kose. Ali, obratite pažnju da volumen stvorite u nižim delovima kose, kako bi vaše lice izgledalo skladno. Ova frizura je idealna za ravnu kosu, ali sjajno izgleda i na talasastoj.

2. Šiške

Šiške su se vratile na velikla vrata! Mada zahtevaju dodatnu negu, mnge dame su se odlučile da ih imaju. Šiške su odličan način da utoplite oštre konture lica. Takođe, doprinose mladalačkom izgledu.

lokne, kosa, talasasta kosa, frizura, pramenovi, plava kosa, frizer
foto: Shutterstock

3. Lokne

Aktuelne su tokom svake sezone, bilo da je reč o letnjim ili zimskim mesecima, nekako se čini da je to vanvremenska frizura. I kratka kosa izgleda dobro, kada se balgo uvije, dok sa dugom možete da eksperimentišete sa različitm volumenom talasa.

4. Lob

Dugački bob čini da okruglo lice izgleda tanje. Najbolje bi bilo da se opredelite za dužinu koja je desetak centimetara ispod vaše brade, recimno, do ključne kosti. Savršeno pristaje elegantnim damama.

5. Bob

Klasični bob je idealan za podmlađivanje. Osim toga, jednostavan je za oblikovanje, a možete ga nositi na različize načine – pustite mašti na volju. Odlično izgleda na ravnoj, ali i na kovrdžavoj kosi. A uklapa se odlično i sa šiškama.

Izvor: Stil Kurir