Nakon što vidite šta će se desiti, zamrzavat ćete limun ostatak svog života!

Pa zašto bi zamrznuli limune?

“Nova je studija po prvi puta pokazala kako limonoidi, prirodni spojevi prisutni u limunima i ostalom citručnom voću, ometaju rast ER + i ER-stanica raka dojke. Ovo baca novu svjetlost na važnost ovog voća za prevenciju raka dojke i podržava prošle studije koje su pokazale kako bi mogla smanjiti rizik od raka dojke “.

Svi kažu da bi se cijeli limun trebao koristiti bez bacanja. Ne samo zbog očitih zdravstvenih prednosti, već i zbog zadivljujućeg okusa! Kako?

Jednostavno, uzmite organski limun, isperite ga i stavite u zamrzivač. Jednom kada se smrzne, dobivate sve što je potrebno za rendanje ili komadanje cijelog limuna, čak i bez pranja.

Zatim ih posipajte na salatu, sladoled, juhu, žitarice, rezance, umak od špageta ili bilo čega. Nema ograničenja. Ono što ćete doživjeti je da će okusiti ono što niste nikad prije.

Zašto biste to učinili? Budući da kora limuna sadrži 5 do 10 puta više vitamina od soka limuna, a kora je dio koji obično bacamo. Ne samo to, već kora pomaže da se riješete toksina u tijelu.

Ali čekajte, ima još. Limun je učinkovit u ubijanju stanica raka jer je navodno 10.000 jači od kemoterapije.

Dobra je vijest da je okus limuna ugodan i ne isporučuje užasne učinke kemoterapije. Ono što je bizarno je da ljudi čvrsto čuvaju tu činjenicu kako ne bi ugrozili prihode onima koji profituju od drugih bolesti.

Još jedan zanimljiv aspekt limuna je da ima značajan učinak na ciste i tumore. Neki kažu da je limun dokazani lijek protiv svih vrsta raka.

Tu nije kraj. Ima anti-mikrobiološki učinak protiv bakterijskih infekcija i gljivica; djelotvorno je protiv unutarnjih parazita i crva; regulira krvni tlak, djeluje kao antidepresiv; suzbija stres i živčane poremećaje.

Priroda je stavila stvari na planet kako bi tijelo ostalo zdravo. Korporacije skrivaju ove informacije i stvaraju sintetiku za liječenje bolesti. Sintetička kemikalija stvara druge simptome od njezinog gutanja koji zahtijevaju drugi lijek za borbu protiv ovih simptoma.

I tako se ciklus nastavlja, što znači da je ogromna dobit koja proizlazi iz otvorene namjere da tijelo drže bolesnim i potiskuju prirodnu hranu za liječenje, minerale i modalitete.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

One Comment