Napisala 10 strogih pravila kojih se njen muž mora pridržavati – Da li bi vaš dragi pristao?

Neki su pokušali da joj objasne da brak tako ne izgled

Žena imena (ili nadimka) Rozi iz Australije napisala je pravilnik sa deset stavki i objavila ga javno na Fejsbuku pa pitala članove jedne grupe za iskreno mišljenje. Radi se o strogim pravilima kojih se njen muž mora pridržavati.

1. Ne sme imati ženske prijatelje. 2. Ne sme imati muške prijatelje koji su u vezi, samo samce. 3. Dopušteno mu je da pije alkohol dva puta godišnje (ili manje), i ne sme se pritom napiti. 4. Nedeljno mora da radi najmanje 50 sati.

5. Može da zaboravi na izlaske ako ona nije sa njim u društvu. 6. Društvene mreže su mu zabranjene. 7. Ne sme pušiti. 8. Zabranjen mu je Plejstejšn ili druge igrače konzole. 9. Ne sme gledati pornografiju. 10. Mora kuću uvek držati čistom.

“Napisala sam ponovno svoju listu pravila za supruga, jer su mi rekli da je prva bila previše gruba. Šta mislite o ovoj, iskrena mišljenja molim, jer zaista želim da budem poštena. Da li da dodam još nešto,” napisala je uz popis pravila

Njen popis izazvao je burnu raspravu na društvenoj mreži. Mnogi je optužuju da nije normalna i da joj muž nije rob te da ne može to raditi svom čoveku i očekivati da će biti u srećnom braku. Neki su pokušali da joj objasne da brak tako ne izgleda, a drugi su to shvatili kao šalu. Jedan čovjek joj je prijateljski savetovao da ode sa suprugom kod bračnog savetnika i suoči se sa svojim nesigurnostima.

Autor: 24sata.hr