Nova kapsula kanabisa je toliko moćna da može zamijeniti bilo koji analgetik!

Lijkovi rpotiv bolova, poput mnogih farmaceutskih porizvoda, planuli su zbog njihovih štetnih nuspojava.Unatoč ovim dobro dokumentovanim efektima, farmaceutski proizvodi i dalje imaju monopol nad zdravstvenim poslovanjem.

Međutim, kanabis dobija stabilan glas u svijetu medicinskih istraživanja i više se ne može zanemariti njegova ljekovita moć.

Kako sve više država legalizuje ovu ljekovitu biljku, stvoreno je tržište specijaliziranih medicinskih rpoizvoda, uključujući mentrualne proizvode na bazi marihuane.

Najpoznatiji proizvod za žene koji se trenutno nalazi na tržištu naziva se Foria Relief, vaginalni čepić.

Proizvod je dostupan kao pakovanje od 4 komada, umeće se radi maksimiziranja opuštanja mišića i  otpuštanja svojstava kanabisa bez izazivanja nuspojava.Proizvod je izrađen od organskog kokosovog maslaca i destiliranog THC ulja od organski uzgojene konoplje.

Objasnio je urolog u Beverly Hillsu dr. Jennifer Berman

”Kada žena doživi menstrualne grčeve, materica se sklapa…Mišići idu u grč i oslobađa upalne posrednike koji pogoršavaju bol.Kanabis djeluje na ublažavanje grčenja mišića povećavanjem protoka krvi i smanjenjem kontrakcija mišića.Kada povećate rpotok krvi, pomažete vratiti oksigenaciju u tkvio, čime se smanjuje upala i nelagoda.”

”Kada se lijek isporučuje kroz sluznicu vagine, a ne oralno ili kao lokalno liječenje, izravno se apsorbira u krvotok”, rekla je dr. Berman.

Foria je uspjela inspirisati nove rpoizvode, uključujući tinkture, kupke koje olakšavaju menstrualne grčeve.Sve što znamo, bolni menstrualni grčevi uskoro bi mogli biti prošlost!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice