OVAJ slavni glumac je postao otac SEDMI PUT u 79. godini! Da li je ovo normalno?

Robert De Niro postao je otac po deseti put u dobi od 79 godina. Novost je potvrdio u intervjuu za časopis USA Today, u kojem je otkrio da je dobio sina s bivšom suprugom Grace Hightower, s kojom je bio u braku 21 godinu prije nego što su se razveli 2018. godine. Par ima još jednog sina po imenu Aaron.

De Niro, poznat po svojim izvanrednim glumačkim ulogama, ima osmero djece s nekoliko različitih žena. Novorođeni sin nosi ime Elliot, a glumac je izrazio svoju sreću i zadovoljstvo zbog dolaska novog člana obitelji.

“Blagoslovljen sam”, rekao je De Niro. “On mi donosi veliku sreću, kao i sva moja djeca. Sve što mi djeca donose je radost i uživam provoditi vrijeme s njima.”

De Niro je izrazio svoje mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji u SAD-u, te rekao da je zadovoljan novom administracijom. Rekao je da se nada da će nova vlada raditi na rješavanju ključnih pitanja poput pandemije, klimatskih promjena i socijalne nejednakosti.

Glumac je također govorio o svojoj karijeri i istaknuo važnost raznolikosti u filmovima. “Vrlo sam ponosan na sve što sam postigao u svojoj karijeri”, rekao je. “Ponosan sam na svoje glumačke uloge i filmove koje sam producirao. Mislim da je raznolikost iznimno važna u filmovima, i to se mora odraziti u našoj kulturi.”

U cjelini, De Nirova novost o rođenju sina u svojoj 79. godini donijela je mnogo sreće i radosti njemu i njegovoj obitelji. On je još jednom pokazao svoju