POZVALA IH JE NA SVADBU, A ONDA ŠOKIRALA SPISKOM POKLONA KOJE ŽELI: Nećete verovati šta ova mlada traži od gostiju!

Jeftine poklone ne prihvatam, poručila je ona

Ubedljivo najpohlepnija mlada ikada. O njenom postupku svi pričaju.

Jedna buduća mlada našla se na meti kritika na društvenim mrežama nakon što je na istim osvanuo njen registar svadbenih poklona – a spisak je više nego skandalozan.

Na listi se nalaze dizajnerske torbe, novi automobili, ali i luksizni podovi za uređenje mladenačkog doma. Ali tu nije kraj, ona je napomenula da apsolutno od svih očekuje da joj kupe nešto sa spiska, kao i da računaju da će za poklon potrošiti 400 američkih dolara, odnosno oko 40.000 dinara.

Na šokantnoj listi koja je objavljena na fejsbuku našle su se Luj Viton i Guči torbice, poklon vaučeri za luks dizajnerske radnje, skupocena kozmetika, umetnička dela, automobili, podne pločice ali i novac.

“Morate da izaberete sa spiska ili prvo da me konsultujete. Nema izuzetaka”, napisala je ova mlada, a evo i šta je to zahtevala…

  • Bilo koji uređaj “KitchenAid” vrednosti iznad 350 američkih dolara, to NE znači kuhinjske predmete poput kecelje ili lopatica. Govorim o njihovom mikseru, blenderu itd.
  • Bilo koje torbice Guči ili Luj Viton. Ostali brendovi dolaze u obzir, ali prvo proverite sa mnom.
  • Bilo koja odeća od Kalvina Klajna, Moskino i Norina u vrednosti preko 400 američkih dolara.
  • Nove podne pločice za celu kuću (znam da se ova želja malo nategnuta, ali bih baš cenila da mi je ispunite).
  • Novi automobil ili nova oprema za moj automobil, ili bilo šta u vezi sa održavanjem.
  • Poklon vaučeri od 400 američkih dolara ili više za bilo koje od sledećih mesta: “Sakova Fifth Avenue”, “Bloomingdales”, “Nordstrom”, “Calvin Klein”, “Gucci”, “Vhole Foods”, “Sprouts”, možda čak i “JC Penni”. Druga mesta su prihvatljiva, ali prvo m konsultujte.
  • Bilo koji korejski ili azijski kozmetički proizvod u ukupnom iznosu od 400 američkih dolara ili više.
  • Sve slike ili ukrasi VISOKE KLASE u ukupnom iznosu od 400 američkih dolara ili više.
Spisak
foto: Shutterstock

Ovaj spisak mlada je obkavila na svom Fejbuk profilu i dodala:

“Dakle, kao što vidite, ovde ima puno stvari. Očekujem da će svi potrošiti najmanje 400 američkih dolara na venčane poklone. Prihvatiću nešto niže iznose sve dok me prvo obavestite.”

Korisnici Fejsbuka bili su zgroženi registrom ove pohlepne mlad, a nisu skrivali svoj bes.

“Pristao bih da dođem, pojeo bih im svu hranu, a zatim bih im dao karticu sa 400 dolara novca iz monopola. Zaista mrzim ljude koji koriste venčanja da zarade”, napisao je jedan korisnik ove mreže.

“Da imam novca za bacanje, kupio bih im najodvratnije pločice za kuću koje bih mogao da pronađem i iznenadio ih ugradnjom, da ne mogu da ih vrate”, napisao je drugi.

Izvor: Stil Kurir