Pretvorili oronulu šupicu u porodičnu kućicu iz snova: Sami kreirali, radili i uštedeli brdo para

Oni uspeli naprave od babe devojku, a plus su uštedeli brdo novca

Ukoliko želite da imate kuću iz snova, treba da se sklopi mnogo kockica, a činjenica je da za to nije uvek potrebno mnogo para, naročito ako renovirate staru.

Žena i muž iz Teksasa, SAD, napravili su od oronule šupice kućicu iz snova tako što su gledali YouTube i videli šta sve mogu da urade sami.

Bračni par potrošio je devet meseci rada i 16.000 dolara (oko 14.700 evra) na renoviranje stare šupe koju su dobili od babe i dede.
Odlučili su da od nje sopstevnim rukama naprave dom iz snova i uspeli su u tome.

Oronula šupa

Kejti i Majkl Krebs imaju dve ćerke, Karolinu (7) i Harper (4). Kažu da je šupa građena osamdesetih i služila je za odlaganje svega i svačega. Mnogi su im rekli da su ludi kad su pričali šta planiraju da urade s njom. Danas imaju simpaičan dom pun rustičnog nameštaja na kojemu im mnogi zavide.

Šupa od 26 kvadrata nije imala kanalizaciju, dovod vode i električnu energiju, sve su to morali da urade. Boja s nje se ogulila, pa su i to sređivali. Kad su završili osnovne radove, bacili su se na uređenje enterijera.

Postavili su pregradne zidove, dodali prozore i obnovili krov. Uspeli su da zadrže izolaciju i originalne podove koji su bili u odličnom stanju. Gledali su da iskoristite sve što mogu i da bace što manje toga zbog ograničenog budžeta.

Pogledajte u videu kako su je uredili:

Napravili su dve prostorije za spavaću sobu i kupatilo, a dnevni prostor i kuhinju ostavili su u istom prostoru.

– Puno smo gledali YouTube kako bismo shvatili kako da uradimo neke stvari. Sami smo napravili sve okvire, samo mi, ja i Majkl, s naše dve devojčice uz nas, dobro je da je moj suprug znao šta radi – ispričala je Kejti.

Spomenula je kako su dodali i trem ispred šupe jer je oduvek maštala da ima kuću s velikim tremom na kojem mogu sediti i uživati.

Za uvođenje struje ipak su, priznaje, morali da pozvovu električara da ih spoji na priključak, a oni su sami kablove razvukli po kući i smestili ih gde treba za utičnice i prekidače.

Porodica planira da živi u svojoj maloj kući dok ne budu spremni za preseljenje u susednu veliku kuću koja je sad u vlasništvu Majklove babe i dede, prenosi The Sun.

Izvor: 24sedam