PRIZNALA DA SPAVA S BRATOM OD STRICA I DO DETALJA OPISALA KAKO SE SVE DESILO “Zbunjena sam, ali oduvek me je privlačio”

Devojka je u ispovesti otkrila da je već neko vreme intimna sa bratom od strica, a evo kako se sve izdešavalo.

Već smo pisali o Katarini koja je muža prevarila sa njegovim ocem, bratom i kumom, a jedna devojka dala je još šokantniju ispovest koja je podelila korisnike društvenih mreža.

Britanski mediji često objavljuju anonimne priče ljudi koji su u imali intimne odnose sa bliskim rođacima. Tako je jedna žena priznala da već neko vreme spava sa svojim bratom od strica.

Devojka je priznala da je spavala sa bratom od strica
Devojka je priznala da je spavala sa bratom od strica foto: Shutterstock

Svoju priču je podelila za OK!Magazin, a svoju ispovest započela je priznanjem da je prema svom rođaku osećala privlačnost još od svoje 16. godine. Ona je takođe ispričala da je nakon smrti oca, koji je umro kada je još bila dete, izgubila kontakte sa njegovom stranom familije, te je svog brata viđala samo povremeno tokom velikih porodičnih okupljanja.

Kada su su se jednom prilikom susreli na slavlju rešila je da se ponaša i skladu sa svojim željama, a ispostavilo se da i on oseća isto.

Svoju vezu kriju od ostatka porodice
Svoju vezu kriju od ostatka porodice foto: Profimedia

– Ne znam šta želim od njega, ali osećam da mi je potreban u životu. Ne znam da li sam dovoljno mentalno stabilna da prihvatim sve ono što može da se desi ako neko sazna šta smo uradili, započela je ona.

Svoje ponašanje pravda time da njihove porodice uopšte nisu bliske, a iako je on sin od rođenom brata njenog pokojnog oca, kaže da na njega ne gleda na taj način.

– Moj otac je preminuo kada sam bila mala i ne viđam tu stranu porodice, osim ako je u pitanju veliko porodično venčanje ili sahrana, isprčala je.

Svoje ponašanje pravda time da njihove porodice uopšte nisu bliske
Svoje ponašanje pravda time da njihove porodice uopšte nisu bliske foto: Shutterstock

Kako dalje navodi između njih dvoje je oduvek postojala ogromna “se*sualna tenzija”, a onda su jednostavno rešili da se prepuste osećanjima. Kaže da ni sama nije sigurna šta želi u budućnosti od njega, ali da trenutni nije spreman da ga “izbaci” iz svog života i da joj je jednostavno potreban.

Ona što je posebno brine je da bi moglo doći do svađe ako drugi članovi porodice čuju šta se dogodilo između njih.

Izvor: Stil Kurir