PUNIH 17 GODINA JE ŽIVELA U LAŽI, A ONDA SAZNALA PORAŽAVAJUĆU ISTINU: Ovo nijedna žena ne bi oprostila!

Laž nije mogla da traje večno

Iv Gibni iz Velike Britanije upoznala je muža u Nigeriji, a venčali su se tri meseca nakon što su se upoznali. Nakon 17 braka saznala je da živi u laži i da je njen muž oženjen drugom ženom iz engleskog grada Stauerbridža.

I to tako što je pronašla sliku supruga sa njegovog drugog venčanja. Shvatila je da je njen muž bigamista koji 160 kilometara dalje ima drugu porodicu. To saznanje je za nju bila apsolutna izdaja.

“Nije bila u pitanju samo afera. Brak je zavet ljubavi i obaveze. Kada si u srećnoj vezi, ovako nešto ti ne pada na pamet”, rekla je ona.

Njen muž je inače radio na naftnim platformam aširom Bliskog istoka, često je zbog posla bio odustan od kuće što mu je olakšavalo da živi dvostruki život.

A njen brak nikada nije bio “konvencionalan” jer je njen suprug više vremena provodio na naftnim bušotinama nego kod kuće. I ne samo to, u trenutku kada je saznala za njegovu drugu ženu, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, što svakako nije opravdanje za ono što je učinio.

Iv je ispričala da je njen muž drugu suprugu upoznao 2011. godine, da se verio sa njom osam godine kasnije, a da je u drugi brak stupio 2013. Samo dva meseca nakon tog venčanja, Iv i njen partner su se složili da njihova veza ne funkcioniše dobro zbog razdvojenosti.

Prve sumnje kod Iv javile su se kada je videla fotografije sa venčanja muželjevih sestara, a na kojima je bio njen muž koji joj je govorio da je previše depresivan da bi dolazio u Englesku. Njoj je pričao tako, ali je istina bila potpuno drugačija.

Videvši to, Iv je počela da se raspituje kod njegovog kolega, a onda je saznala da je porodica druge supruge njenog muža verovala da se on razveo i to pre više godina.

Izvor: Stil Kurir