Radite OVObar JEDNOM SEDMIČNO i vaše lice će izgledati deset godina MLAĐE!

Jeste li ljuti zbog linija i bora na licu?Želite li izgledati mlađe i eleminisati ih u samo sedam dana?Ovaj članak će predstaviti jedan takav lijek koji su koristile japanske žene od davnih vremena.Tajni sastojak u njemu je riža.

Da, riža – jednostavno biserno bijelo zrno koje često jedete.Iznenađujuće, riža ima mnoge zdravstvene prednosti, posebno za kožu.Može je učiniti glatkom i čistom, ukloniti tamne mrlje i poboljšati ten.Sadrži linolensku kiselinu, moćan antioksidans koji može pojačati proizvodnju kolagena u želijama, smanjujući bore i poboljšavajući vaš izgled.

Skvalen je spoj pronađen u riži koji vas može zaštiti od sunca i podmlađuje kožu.Evo kako pripremiti ovaj nevjerovatan lijek :

Sastojci:

3 kašike riže

1 kašika mlijeka

1 kašika organskog meda

Šoljica vode

Priprema :

Kuhajte rižu u vodi na srednjoj vatri, a zatim ostavite da se smjesa ohladi i iscijedite je.Dodajte mlijeko i med i dobro promješajte.Kada je maska gotova, nanesite je na lice i ostavite 15 minuta prije nego što operete vaše lice vodom.

Obavite ovaj tretman najmanje jednom sedmično za najbolje rezultate.Ova maska će vam pomoći da izgledate mlađe zahvaljujući antioksidansima i ljekovitim svojstvima koja će hraniti kožu i poboljšati cirkulaciju krvi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

One Comment