Sa nekim ljudima smo povezani na višem nivou: Šta se dešava kada stalno mislimo na istu osobu

Sigurno vam se nekada desilo da ne možete neku osobu izbaciti iz glave. To se jako često dešava kada raskinete sa partnerom. 

Iako više ne gajite osjećanja prema njemu, misli o njemu vas nekako uvijek progone. Za ovo postoji opravdan razlo. Sa nekim osobama smo povezani na jednom višem nivou. Kada vas stalno opsjedaju mislio nekoj osobi to značida ste se vi i ta osoba povezali na energetskom nivou. 

Da vidimo zašto se to dešava. 1. Neuzvraćena ljubav; Kad aste zaljubljeni u nekoga,a li vam ta osoba ne uzvraća osjećanja tada počinjete da patite za tom osobom čime šaljete jaku energetsku poruku. Energija ljubavi je toliko jaka da čak može uticati na život osobe za kojom patite zbog neuzvraćene ljubavi. 

Ako je ta osoba osjetljiva ona može osjetiti vašu energiju zbog čega će automatski početi misliti o vama, a da uopšte nije ni svesna zbog čega. 2. Kako otkriti ko je prvi očeo o kome razmišljati; Ako smatrate da osoba koja vam se stalno mota po glavi nije vrijedna vaše pažnje, povrijedila vas je i ne želite obraćati pažnju na tu oisobu, to znači da niste vi prvi počeli razmišljati o toj osobi. 

Često se energetske veze javljaju u jako nerazumnim odnosima gdje ljudi u stavi ne razumiju kakav odnos imaju. Jako je važno da se oslobodite tih veza jer one samo crpe energiju iz vas i ometaju vas da započnete neku smislenu i vrijednu vezu. 

Tek kada napravite energetski prekid veze sa tom osobom možete bez problema krenuti dalje i započeti neku novu vezu. Morate u svojoj glavi vizualizovati odlazak te osobe i jednom za sva vremena raskinuti svaku vezu koju ste imali sa tom osobom. Samo tako ćete moići živjeti život u miru i harmoniji.

Izvor: INfpult