“Suprug je 30 godina stariji od mene, govore mi da će me ostaviti zbog mlađe”: Devojka otkrila koliko je imao žena pre nje i svi kažu da će biti propast

Kažu da ljubav ne poznaje granice i godine. Jedan par zapao je za oko korisnicima društvenih mreža zbog razlike u godinama. Naime, muž je stariji od supruge 30 godine. U komentarima su se surovo našalili da će je suprug ostaviti čim postane “prestara”, piše The Sun.

Demi Luis Mej iz SAD-a objavila je video na TikToku i otkrila kolika je razlika u godinama između nje i supruga. Naime, između nje i parnera Breta je 30 godina razlike. Demi je upravo napunila 20, a njen suprug ima 50 godina.

@demilucymay_

Replying to @meaghanorcutt i asked for his ID and latest bank statement and the rest is history 🥹😍 #husbandwife #agegap #truelove #comedу

♬ original sound – bantsbrits

Mama jednog deteta često objavljuje snimke o njihovoj vezi na TikToku i priznaje da je stranci često pitaju – da je njen suprug zapravo njen otac. Ali, par veruje da su godine samo broj, a Demi je priznala da su je oduvek privlačili stariji muškarci.

Na drugom video-snimku, mama je otkrila da ljudi često pitaju o njihovoj razlici od trideset godina i da je ona Bretova treća supruga, a neki su se pitali: “Pa zar ih samo ostavlja kad ostare?”

Izvor: Zena Blic