Varam svog muža iako ga volim – Sa drugim muškarcem imam nešto što mom mužu nedostaje

Već neko vrijeme varam svoga supruga i nije prvi put da ga varam. Volim svog supruga i voljela bih da prestanem sa tim ali ne mogu. Sa drugim muškarcem imam nešto što mom mužu nedostaje.

U braku sam već osam godina i varala sam svogu supruga više puta i prije nego što smo se vjenčali. Moj trenutni ljubavnik je takođe oženjen i ima djecu. Ja znam šta on voli u krevetu, a on zna na koji način da učini da se sa njim osjećam dobro. 

Pažnja i nježnost koju mi on posvećuje mi prija, a to je nešto što od svog muža rijetko dobijam. Počeli smo da se viđamo tako što smo jednom otišli na piće poslije posla. Shvatila sam da on ne voli da provodi vrijeme kod kuće pa su se ti naši susreti i druženja nastavili i pretvorili se u nešto više. 

Prvi put kada smo bili zajedno ja sam se vratila do kancelarije po neke dokumente koje sam zaboravila, a on se vratio nazad zamnom. Tu smo se prvi put poljubili i bili intimni. Sve smo ponovili sledeće sedmice i nastavili dalje da se viđamo. 

Sa svojim suprugom sam u braku osam godina i imamo dvije divne kćerke. Volim ga jer je divan čovjek i otac, ali ne mogu da prestanem da ga varam. On zaslužuje nekoga mnogo boljeg od mene i mrzim sebe zbog toga što radim ali ne mogu da se kontrolišem. 

Kada sam sa drugim muškarcem osjećam takvo uzbuđenje i nalet adrenalina koje mi prija i koje sa svojim suprugom nikada nisam osjetila. Znam da mi je moj suprug vjeran zbog čega me grize savjest zbog ovoga što činim. 

Voljela bih da mogu da mu kažem istinu, ali se bojim da mi neće moći oprostiti, a ne želim da ga izgubim. Svaki put kažem sebi da ću prestati da ga vatram, ali ponovo to činim iznova i iznova. Imam osjećaj da polako gubim kontrolu nad tim i da postajem ovisna.

Izvor Stil Kurir