SVI SE DIVE NJENOM ZATEGNUTOM LICU, A ZAGAZILA JE U 6. DECENIJU: Botoks ne podnosi, već koristi svima dostupan recept

Jedna je od retkih lepotica sa svetske javne scene koja uopšte nije ljubitelj estetskih korekcija!

Salma Hajek neretko šeta bez grama šminke, a tada upravo dolazi do izražaja njeno potpuno zategnuto lice, bez ikakavih nepravilnosti, i to u šestoj deceniji! Mnogi, verovatno, misle da na negu troši ogorman novac. Naprotv, ona svakoga jutra uzima napitak, koji se sastoji od 4 namirnice i svima je dostupan!

Tajna dobrog izgleda Salme Hajek je u genetici, pažljivo osmišljenoj rutini nege, ali i jednoj korisnoj, zdravoj navici. Zahvaljujući tom eliksiru mladosti, još uvek odoleva svim estetskim zahvatima!

Njen domaći sok čini kožu blistavom, ali pored toga ima i niz zdravstvenih benefita na telo i organizam.

Osim toga, Salma svako jutro svoje lice i vrat isprska hladnom vodom, što smatra odličnim potezom za dugoročnu mladolikost.

Recept za sok ove holivudske lepotice:

Vitamin C – Salma u svom receptu koristi sveže pomorandže. One su dobar izvor vitamina C, jačaju imunitet i utiču na probavu.

Kurkuma – Ona u sok od narandže dodaje kurkumu – začin koji ima blagotvorno dejstvo na organizam, ali i lepotu.

Crni biber – Glumica je navela da dodaje malo crnog bibera u sok, jer to pomaže telu da brže upije kurkumu. Pored toga, ovaj začin ubrzava metabolizam.

Pasji trn – Biljka koja je bogat izvor vitamina C i vitamina B12. Sadrži i puno kolagena, ali i podstiče telo da ga proizvodi, tako da je jasno zašto ima regenerativan efekat na kožu, kosu i nokte.

Izvor: Stil kurir