10 razloga zašto je muškarac koji vas zna nasmijati najbolji izbor za vas

Ništa nije privlačno kao smijeh

Nakon dobrog smijeha osjećamo da imamo više energije, da nam je srce toplije i da smo zadovoljni. Muškarac koji ima dobar smisao za humor i koji vas zna nasmijati – on nikada nije samo to. Takav karakter iza sebe krije puno više stvari i to još boljih…

1. Nikada nije samo ozbiljan Rado će razbiti tenziju kada je situacije previše stresna i to će napraviti u najbolji mogući trenutak. On može stresno, napeto i loše iskustvo u djeliću sekunde pretvoriti u totalni smijeh.

2. Ako shvaća vaš ukus u humoru, onda shvaća i vas Točno zna što će vas natjerati da prasnete u smijeh i to postaje njegova redovna misija. I postoji više dana u tjednu kad ste se prevalile od smijeha zbog nečega što je izgovorio. Što ga bolje upoznajete, tim više on upoznaje vaš um i što vas može nasmijati. To mu daje nepresušan izvor materijala za smijeh koje jedva čeka isprobati na vama.

3. Dobar izgled muškarca s vremenom izblijedi. Humor je vječan Osim toga zbog njegove vještine nasmijavanja bio je od samog početka privlačniji, tako da je to odlična kombinacija. 4. Sposobnost da nekoga nasmijete zahtjeva vještinu i inteligenciju On je kreativan, emocionalno inteligentna osoba koja na svijet gleda na jedinstven način.

5. Što ste stariji, to je život kompliciraniji Puno je bolje kada je uz vas netko tko će vas nasmijati bez obzira na sve. To je antistresna terapija. Njegov humor snižava vam krvni tlak, sjaji vam se koža i ubrzava rad srca. A to znači da ste zdravije dok ste uz njega.

6. I vaša djeca će imati smisao za humor Ili barem smiješne navike. Ili ćete imati presmiješnog muža koji aktivno zabavlja djecu i onda se svi zajedno smijete. 7. Vaši će ga prijatelji obožavati. Iz njega izbija samopouzdanje. Nije ni čudo da ga svi vole imati u društvu.

8. Radit će lude, blesave i budalaste stvari samo da bi vam uljepšao dan i nije mu teško to raditi sa srcem Možete se ponašati kao djeca i on s tim nema problema. Neće ga biti briga hoće li vam procuriti nos od toliko smijeha ili ćete početi roktati. Za njega je to kompliment.

9. Svidjet će se i vašoj obitelji Jednom kada se opusti u njihovom društvu, i oni će biti dio redovnog smijeha. Pametno će se uklopiti i u obiteljske šale.

10. Romantični plamen nikad neće nestati Muškarac koji zna kako vas namsijati je pronašao način kako se s vama povezati. Pronašao je put u vaš um gdje živi humor. A to je vjerojatno jedno od vama najdražih mjesta i zato vam je uvijek najdraže biti u njegovom društvu. 11. I kada niste s njim, svaka pomisao na njega automatski razvlači vaša usta u osmijeh.

12. Smijanje je svačiji izbor broj 1. Ima li nešto što bi radije radili nego se valjali od smijeha? I ako vas osoba s kojom ćete provesti ostatak života zna nasmijati do suza, zar to nije nešto najdragocjenije?

Izvor: zdravaisretna