10 Situacija kada je bolje da ostanete slobodni

Nije uvijek lako donijeti izbor da budete slobodni, ali postoji mnogo dobrih razloga zašto bi to moglo biti vrijedno.

U prijelaznom ste razdoblju

Možda ste imali iskustvo koje mijenja život ili ste upravo završili fakultet.U svakom slučaju, morat ćete ponovo rpocijeniti ko ste postali.

Selite se

Ako se selite na novo mjesto dugotrajno ili trajno, sjajno je imati novi početak.

Želite da istražujete

Ako želite više iskustva vezanih za veze ili seks, idite za tim.Nije pogrešno željeti upoznati različite ljude kako bi se otkrilo ko vam najviše pristaje.

Ne zanimaju vas veze

Ako veze nisu vaša stvar, nemojte se prisiljavati.Ne žele to svi u životu, a ako se tako osjećate ugodnije, trebate slušati svoj instikt.

Upravo ste izašli iiz veze

Vaš odnos je upravo završio i osjećate da očajno želite popuniti prazninu.Zvuči poznato?Nemojte se prepustiti tom osjećaju.Trebate vremena da razmislite o tome šta je pošlo po zlu i zašto ste raskinuli.

Ne znate šta želite

Upoznajte se i saznajte šta želite prije nego što uronite u novi odnos.

Depresivni ste

Vjerujte mi, iz iskustva, ulazeći u vezu nećete riješiti problem depresije.Važno je vidjeti vašu vrijednost prije nego što izaberete partnera koji vam odgovara.

Morate se fokusirati

Ako imate trenutak koji mijenja život , u sred prijemnog ispita ste ili velikog posla, možete ostati slobodni dok se te stvari ne riješe.

Samo želite pažnju

Svako u nekom trenutku želi pažnju,a to nije loša stvar, ali ako je vaša motivacija da budete u vezi samo zbog pažnje, u opasnosti ste da povrijedite nekoga ko je više zainteresovan za vezu nego vi.

Ne volite sebe

Ovo je možda najvažnije sa liste i trebate ga shvatiti ozbiljno.Nikada nemojte prihvatiti manje nego što zaslužujete.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice