10 znakova koji bi vam mogli pokazati da mu više niste bitni

Možda te nekad volio ali sada više ne

Ne morate biti stručnjak za ljubav i ljubavne veze kako biste shvatili da vaš partner, koji nekad nije mogao skinuti ruke s vas i koji je svaku slobodnu sekundu svog vremena posvećivao upravo vama, polako, ali sigurno gubi interes, kako za druženje, tako i za samu vezu. Donosimo vam 10 znakova da mu više nisi bitna u životu.

Traži više prostora za sebe Osim ako se nisu dogodile neke promene u vašem ponašanju, vaš partner ne bi trebao tražiti više prostora za sebe. Međutim, ako sve češće smišlja izgovore da bude sam, smireno ga pitajte da li se nešto promenilo u njegovom odnosu prema vama.

Upoređuje vas s drugim devojkama Muškarac nikada ne bi trebao reći ženi nešto zbog čega će se ona osećati manje poželjnom ili talentovanom. Upoređuje li vas s drugom znači da ga nešto veoma frustrira i da se sve više udaljuje.

Ne odgovara vam na poruke ili mu za to treba dugo vremena Ovo je jedna od situaciju u kojoj on dok je napolju s prijateljima dobija sms i pravi grimasu kada shvati da je poruka od vas, a to nikada nije bio dobar znak.

Sve više vremena provodi s prijateljima Svakodnevne obaveze i svađe često razdvajaju parove, a ljubavnici postaju otuđeni i sve manje vremena provode zajedno. Ponekad se radi o privremenom stanju, ali postoje i scenariji u kojima on sve više vremena provodi, umesto s vama, sa svojim prijateljima.

Postao je jako sebičan Kada muškarac počne gubiti interes za vezu njegovo ponašanje vrlo često poprima sebičnu notu. Ako vas više ne pita za vaše mišljenje, razmišlja samo o svojim planovima u kojima za vas nema mesta, kao i o svojim seksualnim potrebama, vreme je za razgovor.

Smeta mu tepanje Tepanje i nadimci poput ‘ljubi’, ‘mišić’, ‘bubi’ sastavni su deo većine zdravih veza, ali ako ga ova navika u poslednje vreme iritira moguće da vaša bolja polovina preispituje želi li zaista biti vaš ‘ljub’.

Više vam ne izjavljuje ljubav Te čarobne reči ‘volim te’ često dolaze kao potvrda snažne i stabilne veze. Ako ste već odavno prešli na viši nivo veze, nema razloga da vam vaš partner uskraćuje iste, osim ako vas više ne voli i traži izlaz.

Ne teši vas Bez obzira na to koliko se često svađate, uteha tokom teških trenutaka deo je koji ne sme izostati. Nijedan dečko se ne može nazvati dobrim partnerom ako ne primećuje da prolazite kroz teško razdoblje.

Ljuti se bez razloga Gubljenje kontrole i česte promene raspoloženja mogu biti znak problema na poslu, svađe s prijateljima ili se čak u vašu vezu ušunjala treća osoba.

Sebičan je s nežnostima Ljubite se i mazite puno ređe nego pre, a kad se to i dogodi, uglavnom je na vaše insistiranje i inicijativu, ili u najboljem slučaju kao predigra vođenju ljubavi. Primetite li da izbegava vaše poljupce ili drži oči otvorene i zuji po sobi dok se ljubite, garantujemo vam da nešto nije u redu.

Izvor: Infpult