12 Razloga ZAŠTO je ”starim” dušama TEŠKO da pronađu PRAVU ljubav

Stvar koja čini ove ljude drugačijim od drugih je put koji su izabrali na njihovom duhovnom putovanju.I zbog njihove rijetkosti, najveći problem sa kojim se suočavaju u životu je pronalaženje prave ljubavi.

Istina je, svako od nas žudi za tom posebnom ljubavlju, srodnom dušom.Stare duše žude za strašću, iskrenošću i dubokom ljubavlju i neće se zaustaviti dok njihova suđena osoba ne dođe.

1.Traže iskrenu ljubav

Stare duše žele iskrenu, autentičnu osobu u svom životu.Potreban im je veza u kojoj obe strane teže ka ličnom rastu i emocionalnoj zrelosti.

2.Žele ljubav koja ih podučava u svakom smislu

Oni teže za čistom vezom koja će ih učiti, ali ne kroz patnju i bolan način.Neko ko će se brinuti o njihovoj duši kao i o tijelu, istaknuti sve greške i potruditi se da se razviju do punog potencijala.

3.Imaju intenzivne ličnosti

Teško im je da pronađu svoje sigurno mjesto u svijetu, oni reflektuju empatiju, traže istinu i šire beskrajnu mudrost.

4.Njihova svrha na zemlji nije da vas poprave

Kroz njihovu finu prirodu, često nailaze na ljude kojima je potrebno iscjeljenje.Neće nikada oklijevati da vam pomognu, ali se neće usuditi ući u vezu kako bi popravili partnera.

5.Postoji velika razlika između ljubavi i sviđanja

Prava ljubav sadrži pravu moć.Stare duše neće nikada stati dok ne nađu duboki iskreni, prožimajući osjećaj poznat kao ljubav.Za njih, kada im se dopada neko to je divljenje njihovom izgledu.U drugu ruku, ljubav..Ljubav je žudnja i voljenje duše kakva jest.

6.Posebna, ranjiva vrsta ljubavi

Biti kompatibilan sa nečijom ličnošću nije dovoljno.Prava ljubav je otvaranje duše i srca čak i kada boli kao pakao.Prava ljubav će uvijek zahtijevati neke rizike da bi se naučilo voljeti čisto i bezuslovno.

7.Žele cjelovitost

Veze koje su bazirane na tome da jedan partner zavisi od drugog kako bi bio ispunjen su od početka osuđene na propast.Zato stare duše trebaju partnera koji je zadovoljan i već čitav sam po sebi, tako da mogu uživati u posebnoj uniji.

8.Cjelovitost zahtijeva posvećenost

Ova cjelovitost koju traže u vezi zahtijeva posvećenost i mnogo truda da bi rasla.Zato se ove duše vežu samo za smislene veze gdje obe strane daju najbolje od sebe.

9.Neće se zadovoljiti nečim manjim od srodne duše

Pronalaženje srodne duše može biti fug i tešak proces, ali jednom kada je pronađete, to je najljepša stvar koju ćete ikada doživjeti.

10.Ne cijene površne veze

Ne vjeruju u površne veze i svu tu dramu koja dolazi s tim.Za njih, jedino pravilo je ”iskreno i jednostavno”.

11.Žele više od običnog fizičkog zadovoljstva

Ako ikada budete imali priliku da budete dio života stare duše, znajte ovo : Podijelit će svoje tijelo sa osobom koja voli i prihvata njihovu pravu dušu.

12.Mogu doći sa ranama

Nažalost, zbog njihove nevjerovatne prirode da vole i daju sebe kompletno, često dožive mnogo razočarenja.Kada je u pitanju ljubav, treba im neko dovoljno snažan ko će im pomoći da se nose sa svojim emocionalnim teretom.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.