12 Znakova koji pokazuju da je vaš NAJBOLJI prijatelj zapravo vaš ANĐEO ČUVAR

Bog ne može biti s nama svugdje, možda je nam zato poslat naš najbolji prijatelj, naš slatki anđeo.

Sada, možda ne vjerujete u takve stvari, ali često naši najbolji prijatelji su našli načine da nam pokažu da oni zaista mogu biti naši zaštitnici .

12) Oni vas ne osuđuju, oni vas razumiju

Ko ste vi kada vas niko ne gleda? Šanse su da ste ista osoba kada vas vaš najbolji prijetlj gleda.Osjećate se sigurno jer znate da vas ne osuđuju.Oni vas razumiju.Zar anđeli ne rade isto?

11) Uvijek su zaštitini, čak i ako ne pokazuju

U našem životu ima vrlo malo ljudi koji bi nas zaštitili kao najbolji prijatelji.A najbolji dio je što mogu biti zaštitni , a da nisu posesivni.

10) Oni su često vaši najbolji savjetnici

Kada se nađete u nevolji, koga tražite? Pa, vašeg najboljeg prijatelja.Znate da imaju najbolje namjere u srcu i stoga neizbježno tražite njihov savjet za pomoć.

9) Čvrsto im vjerujete

Ako postoji jedna osoba s kojom biste se mogli pouzdati u život, to bi trebao biti vaš najbolji prijatelj, zar ne? Možda ne možete objasniti, ali ima nešto u jajboljim prijateljima što nadahnjuje povjerenje.

8) Čuvaju vam leđa i vi to znate

Ne možete čak ni izbrojati koliko puta su vam čuvali leđa i bili tu za vas kada su vam bili potrebni.Bez obzira na problem, oni će uvijek biti tu da vas spasu.

7) Radije bi bili sami nego s nekim drugim

Nema šanse da sada možete zamisliti svoj život bez najboljeg prijatelja.Ni na koji način ne možete vidjeti budućnost ili možda čak i prošlost, bez njihovog nasmijanog lica.

6) Ne možete vjerovati koliko je jaka veza

POnekad se pitate kako je moguće da je tako jaka veza sa vašim najboljim prijateljem.Osjećate tu vezu srcem jer je čista, glatka i draga.Anđeli se povezuju s nama? Da, povezuju.

5) Osjećate se kao da je suđeno da budu u vašem životu

Kada mislite o svom najboljem prijatelju, osjećate kao da su trebali biti u vašem životu, zar ne? Osjećate prijateljstvo kao znak dobre sudbine i volite kako je lako pustiti ih u vaš život.

4) Znaju kako da vas utješe

Činjenica da oni znaju šta vas uznemiruje i šta vas čini sretnim, i njihova spremnost da se doluče za taj korak kako bi bili sigurni da ste u redu, čini ih anđelima.Vi se osjećate sigurno u njihovom društvu.

3) Znaju sve o vama

Oni znaju vaše snage i potiču vas, znaju vaše slabosti i pomažu vam, i poznaju vaše strahove i tješe vas.

2) Bezuslovno vas prihvataju

Izuzetno je rijetko da vas neko bezuslovno prihvati, ponekad čak i ljubav dolazi s uslovima, pa najbolji prijatelj postaje rijedak dragulj jer prihvata vaše dobro, vaše ružno i loše.Ponosni su što ste drugačiji i razumiju vašu individualnost.

1) Bili su tu kada niko drugi nije

Šta je pravi psoao anđela čuvara? Anđeo čuvar treba biti zaštitnik, vodič i neko ko vas treba paziti dok se borite kroz najtamnije faze svo života.Sada pomislite na svog najboljeg prijatelja.Još uvijek mislite da nisu vaš anđeo čuvar?

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.