3 NAJČEŠĆE GREŠKE KOJE LJUDI PRAVE KADA UREĐUJU DOM: Uz savete dizajnerke IMPRESIONIRAĆETE svakog ko uđe u vašu kuću

Dizajnerka enterijera Dara Huang često deli na svojim društvenim mrežama ideje oko uređivanja doma, a sada je istakala 3 kobne greške koje često pravimo. Međutim, mnogi se nisu složili sa njom.

Dizajnerka enterijera Dara Huang iz Londona je uspešna preduzetnica i mama, a svoje znanje o uređenju doma vrlo često podeli s pratiocima na Instagramu. Pored brojnih saveta kako da vaša kuća izgleda što lepše, istakla je najčešće greške koje pravimo. Naime, nismo ni svesni koliko one doprinose da nam dom izgleda kao da je sređen bez ukusa.

1. Prazan zid

Uvek je dobro imati jedan zid prazan za detalje.

“Prvo – ostavite jedan od svoja četiri zida praznim. Dodajte neke slike, ogledalo, police“, rekla je.

2. Nered

Prema mišljenju ove dizajnerke enterijera, nered u kući ne nedopustiv. Jer, bez obzira koliko ste se potrudili da sredite kuću na najlepši način, od haosa ništa neće doći do izražaja.

“Broj dva – nikad ne dozvolite da se vidi nered. Nabavite kutije.“

3. Rasveta

Ključ impresivnogo doma je u rasveti.

“Broj tri – imajte različite vrste rasvete. Zidna svetla, podne lampe, ambijentalno svetlo, stone lampe i pobrinite se da je i vaš luster dekorativan i lep.“

„Ne, hvala!“, napisala je jedna osoba, dok je druga dodala: „Kutije ne dolaze u obzir, nisu za mene. Imam minimalistički dom s praznim prostorima. Nemam nereda za skrivanje. Ne moram čistiti ukrase. I volim to.“

„Namerno sam ostavio svoja 4 zida prazna. Moja soba je tako mirna i prijatna“, zaključio je mladić.

Izvor: Stil Kurir