4 načina da uvežbate supruga da sve u domu radite kao tim: Bez pogovora će vam u svemu pomagati!

Mnoge žene se žale kako im muževi ne pomažu dovoljno kod kuće p su zbog toga pod stresom. Pisac Čaunie Brusie i njen suprug imaju četvoro dece, život im je ubrzan i pun obaveza.

Sada je ova autorka knjige ‘Tiny Blue Lines: Reclaiming Your Life, Preparing For Your Baby, and Moving Forward in Faith in an Unplanned Pregnancy’ za mbg otkrila kako joj polazi za rukom da ona i suprug sve rade kao tim.

Donosimo vam četiri načina kako da “naterate” muža da vam pomaže:

Foto: pixabay.com

Implementacija vizualnih znakova

Moj suprug ima neverovatnu moć da nagura stvari u kantu za smeće, sve dok ne napravi mali toranj. Ne znam kako to radi, ali on ne želi da izbacuje smeće i jednostavno samo gura nove stvari unutra i vraća kantu ispod sudopere da se borim s tim. To me izluđuje.

Koliko sam ga samo molila da odnese smeće, ali to se nikad nije dogodilo. Jednog dana sam uzela kantu punu smeća i ostavila je ispred garaže, tako da je morao da je pomeri kako bi mogao doći do svog automobila i otišao na posao. Nismo progovorili ni reč o tome, a sada redovno iznosi smeće.

Korišćenje odnosa

Šalim se, nema žene koja to radi kako bi manipulisala svojim suprugom. Polako. Htela sam da počnem sa vežbanjem, a nisam htela da ustajem u tri ujutru kako bih to stigla. Svaki put pre večere odradim kratki trening. U početku sam ga stalno pitala da li je to OK, a onda je u jednom trenutku postalo normalno i sada pre večere, ja vežbam, a suprug priprema večeru za celu porodicu.

Hrana kao nagrada

Možda sam slučajno usred nedelje napravila njegove omiljene kolače, a možda sam ih pripremila jer je oprao sudove. Nikad mu neću priznati, ali sudove sada češče zateknem oprano.

Obrnuta psihologija

Muževi često vole da obraduju svoje supruge samo kako bi održali mir u kući. Konkretno, kada pita šta imamo za jelo, kažem mu da ćemo jesti šta god on želi. “Ma nema veze, što god ti hoćeš – odgovor je koji redovno dobijem nakon toga. Ne kažem da će uspeti kod svih, ali kod mene pali.

Izvor: stil.kurir.rs