5 Simptoma koje ćete doživjeti kada se vaša epifiza aktivira

Čišćenje epifize ili trećeg oka, kako ga mnogi nazivaju, zanimljiv je duhovni i fizički proces koji vam daje veliku korist.Međutim, da biste uspjeli doživjeti istinsko iskustvo kundalini i tražili istinsko prosvjetljenje, to je duga i teška inkarnacija i inicijacija koja vas čini da se razvijate fizički i duhovno.

U ovom članku podijelićemo neke zanimljive činjenice o istinskom aktiviranju epifize.Duhovnici su posmatrali epifizu kao alat za postizanje višeg jastva.Činjenica je da aktiviranje otvara naše oči ka stvarnosti.

1.Proširenje svih mentalnih sposobnosti

Mentalni kapacitet uveliko će se proširiti, moći ćete se više koncentrisati.Dobit ćete i snažno samopouzdanje, a sve stvari koje su mutile vaš um će nestati.Vi ćete se razviti u mnogo jače i zdravije stvorenje koje je učinkovitije na svim područjima.

2.Vaša intuicija je poboljšana

Vaša intuicija je rakođe usko povezana s vašom epifizom.Kada je čista i potpuno aktivirana, vidjet ćete pravu snagu svoje intuicije.Treće oko će biti otvoreno i vaše tijelo će savršeno surađivati s vašom dušom.

3.Razvijate psihičke sposobnosti

Počinjete širiti svoju mudrost i postati mudriji svaki dan.Vidjet ćete da je vaša duhovna praksa iznimno učinkovita i otvorit će nova vrata novim mogućnostima.Ući ćete u duhovni svijet i druge dimenzije kao nikada prije i naći ćete svoju istinu i svrhu.

4.Opažate stvari dublje

Osjećate se dublje, kao da sve oživljava.Zrak koji dišete čini se da miluje i komunicira s vama.Kako se vaša epifiza aktivira, dodajete više frekvencija vašem duhu i više sinhronosti s prirodom.Vi postajete svjesni da je sve energija i vidite tu energiju kako se vrti oko vas.

5.Vaša ishrana se dramatično mijenja

Ovo je fizička manifestacija otvaranja epifize.Više nećete biti potrošač.Razvit ćete nove navike i jest ćete samo onoliko koliko vam treba.Možda ćete postati svjesni o hrani koju jedete, i zato morate biit spremni na mnoge neugodne osjećaje, pa čak bi mogli postati i vegan!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice