7 Razloga zašto su ljudi koji ožene Ribe najsrećniji

1.Ribe su kreativne i strastvene

Ribe se uvijek gube u vlastitim mislima, ali kada je riječ o odnosima, ovo je velika korist.Često sanjare o vama, o vašoj budućnosti zajedno.Njihova kreativnost i požuda za ljubavlju ne mogu se zamijeniti.

2.Ribe se ne boje biti ranjive

Ribe su neustrašive kada se radi o dijeljenju srca, iskrenosti, vezivanja s drugima na dubljoj razini.Ne boje se podnijeti svoje slojeve, dijeliti tajne, razgovarati o onome što ih boli i biti ranjivi.

3.U skladu su sa svojom emocionalnom stranom

Ribe su udobne sa suzama, ljutnjom, nesigurnošću, s ljubavlju.U redu su s prikazivanjem njihovih neurednih dijelova dok prihvataju vaše, i neće ostaviti ništa neizrečeno ( što će unaprijediti vaš odnos prema sasvim novoj razini).

4.Ribe su empatične

Oni će se htjeti pobrinuti da budete sretni, da se osjećate voljenim, da budete zainteresovani u odnosoi baš kao što su i oni.Ići će sve dalje i dalje kako bi razumjeli ktoz šta rpolazite, da vam pruže rame ili ruku kada ste neraspoloženi.Osjećaju vašu bol kao svoju.

5.Stavit će vas na prvo mjesto, bez sumnje

Oni su nesebični.Za njih, dobar odnos je onaj gdje vam mogu ugoditi i uvjeriti da ste jednako emocionalno povezani.Vole bez očekivanja nečeg zauzvrat.Stavljanje vas na prvo mjesto dolazi im prirodno, samo vas žele vidjeti sretne , bez obzira na sve.

6.Ribe su pozitivne

Ribe vide čašu napola punu, imaju unutrašnju vibraciju koja se širi na sve što dodiruju, a kada ste u blizini ili s njima, ispunit će vaš život ljubavlju i radošću.

7.Ribe znaju kako da vole

Ribe prije svega znaju kako voljeti, kako dati, kako odabrati svoju osobu, bez obzira na sve.Ribe se ne boje neuspijeha, daju svoje srce, bore se sa i za tog nekog posebnog.Oni su posvećeni, emocionalni vodeni znak – njihova veza s vama je duboka i stvarna.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice

2 Comments