7 skrivenih znakova koji bi ga mogli odati da je do ušiju zaljubljen u tebe

Ako vas muškarac pita kako ova ili ona stvar izgleda na njemu, definitivno želi da vas zadivi.

Nije tajna da muškarci i žene različito pokazuju osećanja. Dok žene očekuju lavinu ljubavnih izjava, muškarac će vam nežno pomeriti pramen kose sa lica i ogrnuti jaknom kad primeti da vam je hladno. Oni ljubav pokazuju na mnogo suptilnije načine od žena. Evo koji znaci otkrivaju da je do ušiju zaljubljen u vas. Koliko ste ih prepoznali kod svog čoveka?

1. Sluša vas i čuje vas Koliko često sa drugima delimo neinteresante priče sa nepotrebnim detaljima? Redovno! Ljubazna osoba će slušati, klimati glavom i neće obraćati mnogo pažnje na to. Ako muškarac pamti priče o vašim rođacima, to znači da pridaje značaj vašim rečima. Čuje vas. Njegova želja da vam bude bliže pomaže mu da zapamti veliku količinu informacija o vama. To je retka i vredna osobina.

2. Sposoban je da prizna grešku Zaljubljeni muškarac će priznati grešku, ali je to mučenje za njega. On će mišljenje svoje žene uzimati sa poštovanjem, a ne samo kao prazne reči. Zbog toga pristaje na kompromis i ne robuje svojoj trvdoglavosti. Ako vas pusti da vozite njegov auto… pa dela govore više od reči.

3. Ne protivi se komunikaciji sa vašom porodicom Upoznavanje porodice i rodbine vaše druge polovine uvek je zastrašujuće i može da prouzrokuje mnogo briga. Stoga, jedino iskreno zaljubljen muškarac spreman je na sve samo da bi bio blizu vas, bez obzira da li se radi o upoznavanju vašeg oca, koji je bivše vojno lice ili vaše veoma stroge bake. On će pokušati sve da šarmira i spreman je da održava komunikaciju sa njima jer vas voli, ceni vašu porodicu i svestan je da će to ubrzo postati i njegova porodica.

4. Planira putovanja i ne zaboravlja važne datume Dok žene sve uredno planiraju, muškarci se obično ponašaju spontano. Zaljubljeni muškarac uzima ovu činjenicu u obzir i unapred misli o događajima i iznenađenjima koja će vam doneti radost.

5. Spreman je da se žrtvuje zbog vas Ako menja svoje planove samo da bi vas usrećio ili otkaže važan sastanak jer ste vi bolesni, to je znak prave ljubavi. Radeći to, on pokazuje da ste mu vi najveći prioritet.

6. Bori se za vašu ljubav i brine za vas U teškim momentima, za vreme svađa, kada ste razočarani zbog nečega ili ljubomorni, on ovo neće ignorisati. Umesto toga, boriće se da povrati mir i sreću u vašoj vezi. Sve zbog toga jer se boji da vas ne izgubi.

U kom god pravcu išao vaš život, voljeni muškarac će biti pored vas. Brinuće o vama kada ste bolesni, zasmejavaće vas kada ste tužni, radovaće se i plakaće zajedno sa vama. Uvek će deliti svoje snove, težnje i snove jer želi da živi život sa vama.

7. Ne plaši se da izgleda slabo Za muškarce je pravi izazov da pokažu svoju slabost. Ali, ako vas iskreno voli, neče se stideti da pusti suzu ili dve dok gledate tužan film ili da vam iskreno prizna da je umoran. Glavna stvar jeste da se on ne boji vam da prizna da se plaši da će vas izgubiti jer ste vi njegova glavna slabost i snaga.

Izvor: Infopult