7 stvari koje bi vam mogle pomoći da razlikujete pravog muškarca od nezrelog

1. Muškarac govori ono što misli i misli ono što govori… S druge strane, dečak govori ono što misli da će vam se svideti. Ako njegovi postupci nisu u skladu s njegovim delima, ispred vas je dečak koji očito još nije spreman da odraste. Reći “volim te” tako je mnogo jednostavnije nego dokazati.

3. Muškarac je ponosan na vaš uspeh… Ne kaže se bez veze kako iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. S druge strane, dečaka će uplašiti vaš uspeh jer će znati da ima posla s pametnom i samostalnom ženom koju neće moći da menja kako on želi. Muškarac će vas podsticati da budete bolja verzija sebe te ćete se tako razvijati zajedno.

4. Muškarac živi za budućnost… A dečak živi u sadašnjosti. Drugim rečima, ako mu se zaista sviđate, muškarac će s vama praviti planove. Dečaku će biti problem i ako poželite da u ponedeljak napravite plan za vikend. Takođe, pravi muškarac zna da živi u sadašnjosti, ali je svestan da sve što radi sada, može uticati na vašu budućnost.

5. Muškarca zanima inteligencija i ličnost… Pogađate, a dečaka izgled. Naravno da između vas mora postojati hemija i naravno da će muškarac ceniti vašu lepotu, ali biće mu važnije ono što je unutra od onoga što je spolja, što je ionako prolazno.

6. Pravi muškarac se ne boji obaveza… Dečak ih se boji, a ako trenutno pored sebe imate upravo jednog takvog – maknite se na vreme. Dečak vas ionako može usrećiti u trenutku, a muškarac za ceo život. 7. Muškarac je skroman… Dečak je samouveren, i to tako da misli da je bolji čak i od vas. Za muškarca je takođe poželjno da je samouveren, ali on zna kada i kako da govori o sebi, bez da ispadne hvalisav.

Izvor: Infopult