7 znakova koji bi vam mogli pokazati da muškarac ne zaslužuje više ni sekund vašeg vremena

1. Sve se vrti oko njega Od samog početka on je “Ja, pa ja” tip. Uvek okreće razgovor na nešto što njega zanima; prelazi preko tvog mišljenja kao da ne postoji; radite samo ono što njemu odgovara; on diktira kada, gde i kako ćete se videti.

Sve se vrti oko njegovog posla, njegovih obaveza, njegovog vremena… Seks prestaje onog momenta kada je on zadovoljen i ne radi ništa što bi tebi moglo da pričini zadovoljstvo… 

2. Previše je zauzet Deluje ti kao da mu je sve preče od tebe – posao, prijatelji, roditelji, utakmica, TV program… Da ga zaista zanimaš, našao bi vremena za tebe uprkos svim obavezama.

3. Priča o bivšoj Često naglašava koliko je propatio u ljubavi i s vremena na vreme pominje ime neke bivše devojke, prepričava ti kroz šta je s njom prošao, pa čak i neke intimne detalje koje baš i nisi gorela od želje da saznaš. Ovo je samo po sebi dil brejker, pogotovo ako tokom intimnih trenutaka slučajno izgovori njeno ime.

Znaj da si mu samo sredstvo da je lakše preboli i ako držiš do sebe, stavićeš tačku na to. 

4. Ti moraš sve da iniciraš U vezi treba da postoji ravnoteža kada je reč o iniciranju – bilo da je u pitanju viđanje, izlazak, planiranje putovanja ili seks.

Ukoliko imaš osećaj da se ništa ne bi dešavalo dok ti ne pokreneš akciju i ne uzmeš stvar u svoje ruke, ili imaš posla sa nepopravljivim lenjivcem, ili on i nije mnogo zagrejan za tebe. 

5. Čas te greje, čas te hladi Igra toplo – hladno može, pod određenim okolnostima, da bude interesantna na samom početku, ali ako se nastavlja i nakon što ste se “bolje upoznali”, verovatno imaš posla sa manipulatorom koji ne želi ili ne ume da se vezuje… Ne pristaj na ovakve igrice, osim ako baš voliš da gubiš.

6. Od kad ste se smuvali, postao je drugi čovek Ovo je jasno kao dan. Dok te je osvajao bio je macan kakvog svaka žena može poželeti, a kada je dobio šta je želeo, počeo je da pokazuje svoje pravo lice. Pomiri se sa činjenicom da te je pročitao kao knjigu i govorio ti sve što želiš da čuješ samo da bi ti se uvukao u gaćice.

Zaljubila si se u čoveka koji nikad i nije postojao. Sve je bila gluma. Što pre to shvatiš i na tu farsu staviš odjavnu špicu, to bolje za tebe. 

7. Ne sviđa ti se u kakvu se osobu pretvaraš pored njega Ukoliko frajer iz tebe na neku foru stalno izvlači ono najgore, vreme je da ga otkačiš i ponovo se vratiš sebi.

Ako nikada nisi bili svađalica, ljubomora ti je uvek bila stran osećaj, pre njega si bila lepša i osećala se zdravije, pametnije, bolje, a sada često dolaziš u situaciju da gunđaš i zvocaš, kontrolišeš šta radi, ispituješ da li te laže, zapuštaš svoj izgled, često te boli glava, PMS ti je postao teži i jednostavno si sve češće na ivici živaca i suza, ne traži krivca u sebi, već produži dalje. Pravi muškarac je onaj pored koga možeš da blistaš u najboljem svetlu.

Izvor: Infopult