8 Velikih razloga koji će vas navesti da se zaljubite u duhovnu ženu

Toliko je mnogo žena na svijetu, i s kim vibrirate će zavisiti o vašim energijama, no ako se nađete u ljubavi s duhovnom ženom, čeka vas lijepo iznenađenje.

Bit će najautentičnija osoba koju ćete upoznati.Ona ne zna kako nešto krivotvoriti.Ona je uvijek iskrena prema sebi kao i prema vama.

Životna svrha joj je neupitna, a njena je vjera snažna.Ona njeguje svaki trenutak u životu i za da sve to treba biti lako.Njena vjera u dobrobit kosmosa je nepokolebljiva.

Ona je zaljubljena u sve i svašta.Svako ko ju je ikada upoznao znao bi to.Za nju, sve i svi su povezani univerzalnom vezom koju dijele i svi se moraju jednako voljeti.

Ne boji se nepoznatog.Ne mora znati sve što će se dogoditi.Ona uzima život kakav jest i uživa u svakom trenutku.

Za nju, učenje je beskrajan proces.Nikada nije prestala čitati i ispitivati.Zna da ima toliko mnogo stvari na svijetu da sazna, i učinit će sve da ih upozna.

Nije mnogo vezana za materijalna dobra.Na površnoj strani, to znači da joj ne morate kupovati puno darova.U stvarnosti, važnost ove osobine ide mnogo dublje.

Bila bi, prije svega suosjećajna duša.Više nego bilo šta drugo, voljeli biste je zbog njenog suosjećanja.Svaki je život za nju toliko dragocjen bilo da je mali ili veliki.

Traženje mira će ostati njena jedina potraga.Ona iskreno traži unutrašnji mir i ispunjenje.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice