9 Stvari koje nikad NE BISTE TREBALI reći ŽENI

Kada je riječ o odnosima , postoje slučajevi kada će se reći stvari koje nikada en bi trebale biti rečene.

Bez obzira na to koliko je žena uzrujana, ako joj kažete da se smiri, to je jedna od lošijih stvari koju možete učiniti.

SMIRI SE!SAMO SE OPUSTI

Ne samo da joj to govori da njezini osjećaji nisu tačni,nego i da vam nije stalo do njenih osjećaja.Da ne spominjem činjenicu da kad god govorite ženi da se smiri, imat ćete tačno suprotnu reakciju.

ISTA SI KAO TVOJA MAJKA!

Kada uspoređujete vašu ženu sa njenom majkom, trebali biste to učiniti samo na pozitivan način.Ako ste uzrujani zbog svoje supruge , nemojte koristiti majku kao municiju protiv nje.To takođe pokazuje da vam se uopšte ne sviđa majka, zato je uspoređujete s majkom u najgorem slučaju.

ŠTA TE JE OPET UZNEMIRILO?

Pitajući vašu ženu zašto je uzrujana ili nešto slično ” je li sve u redu?” Zapravo nije loša stvar za napraviti.Ali rekavši  ”Šta ti je sad?” govori joj da mislite da je uznemirena više nego obično i da vam je dosta toga.

JESI LI OPET U PMS-u?

Biti emocionalna nema nikakve veze da li je u pms-u.Ako smo stvarno uznemirene , pod stresom ili izražajne s emocijama, ne trebamo biti u pms-u da bi se sojećale tako!

PRESTANI DA MI ZVOCAŠ

Možda vam vaša žena ponavlja nešto što trebate da uradite.Bilo da vam zvoca ili ne, rekavši joj da vas prestane zanovijetati, nećete ostvariti ništa drugo osim da se naljuti.

POJEST ĆEŠ SVE TO?

Bilo da jede malo hrane ili puno hrane, pitajući je zašto jede toliko hrane, nikaa nije dobra ideja.U osnovi zovete svoju ženu debelom i to je jednostavno ono što ne radite.

IZGLEDAŠ DEBELO

Uzmite si vremena da joj kažete da bi trebala nositi nešto drugo, ada je zapravo ne nazovete debelom.

MOJA BIVŠA TO RADI BOLJE OD TEBE

Ni pod kojim okolnostima ne biste trebali reći partnerki da je vaša bivša radi nešto bolje od nje.Umjesto da je uspoređujete sa bivšom, odvojite vrijeme da je pohvalite za ono što radi.

ŠTA ZAPRAVO ČINIŠ PO CIJELI DAN?

Ako je ona majka ili ostaje kod kuće kao domaćica, ona je zauzeta cijeli dan.Samo zato što ti sitni radovi nisu obavljani izvan kuće, nikada ne smijete zanemarivati ono što radi, pitajući šta je radila cijeli dan.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.