Ako ćete voljeti – dovraga, volite kako treba

Ako ćete voljeti, bolje da mislite tako. Recite to osobi koju volite. Pogledajte ih ravno u oči. Poljubite ih strastveno.

Ne brinite o onome što imate u ovom trenutku i hoće li to rasti. Nemojte se zapitati osjećaju li se isto ili ne. Nemojte se bojati načina na koji je život krhk. Samo volite!

Ako ćete voljeti, učinite to kao da sutra ne postoji. Kao da je osoba koju volite najljepša stvar koju ste ikada vidjeli u svom životu.

Ako ćete voljeti, volite kao da nitko drugi ne postoji. Volite kao da nikada niste živjeli prije njih.

Ako ćete voljeti, volite strastveno.Dajte svoje srce osobi za koju se brinete. Dajte im ruku, dušu, osmijeh … Dajte im sve što imate. Pokažite im tko ste doista.

Ako ćete voljeti, volite s entuzijazmom. Dobro se ponašajte i uvjerite se da osoba koju volite zna da ste tu za njih, kada je to potrebno. Budite prisutni! Napravite planove! Budite zainteresirani, uzbuđeni, uložite. Pokažite im koliko vam znače!

Ako ćeš to voljeti, dovraga, volite kako treba! Nemojte se bojati predanosti. Nemojte voljeti sa pola srca. Nemojte gubiti vrijeme dajući samo male dijelove sebe.

Budite hrabri i budimo dovoljno hrabri da se udružimo s Bogom i volimo s namjerom! Ljubav može biti tako transformativna kad odlučimo voljeti s namjerom i poniznošću.

Zanimljivo, čak i ako niste u vezi ili u braku, možete blagosloviti prijatelja ili člana obitelji s namjerom ljubavi.

Ako ćete voljeti, jednostavno to učinite.

Samo volite, volite i volite. I nikad se ne zaustavljajte.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.