Ako imate neke od ovih 14 karakteristika onda bi mogli biti rođeni sa višom frekvencijom

Sve u ovom Svemiru vibrira na određenoj frekvenciji koja joj daje jedinstveno postojanje, vidljivost i opipljivost.Bilo kakav prekid u toj frekvenciji uzrokuje da se delikatan odnos objekta s Univerzumom slomi ili izmijeni i čini da postoji na višpk ili nižoj razini egzistencije nego prije.

Ako se čak dva znaka odnose na vas, postoji velika vjerovatnoća da možete povećati vašu frekvenciju ako se stvarno trudite da meditirate i vježbate jogu.

1.Osjećate se kao lutalica, tražeći drvo da se održite u oluji.Vi stalno žudite za partnerom ili supružnikom ili snažnom porodicom.

2.Uprkos vašoj inteligenciji, nikada se niste zadovoljili s rezultatima koje dobijate.

3.Često se susrećete s glasovima drugih svjetovnih bića oko vas.

4.Emocionalno ste promjenjivi.Osjećate se oscilirajuće između osjećaja i emocija.

5.Vaši trenuci lucidnosti i apsolutne jasnoće ne traju dugo ali su ubjedljivi.

6.Vaši snovi su živopisni i jasni.Oni su poput vizija koje vam daju demone da se borite s njima i inspiraciju kako biste nastavili borbu.Ponekad mogu biti iscrpljujući i zastrašujući.

7.Vezujete se vrlo snažno.To je kao susret blizanačkog plamena.Bilo da je to porodica ili partner, vežete se kao da nema sutra.

8.Vrijeme za vas je komad tkanine koju skupljate.Daleko je opipljivije i mnogo više materijalno.Vaša percepcija o tome je apsolutno transparentna i brza, u usporedbi s ostalima.

9.Vjerujete u slobodnu volju i predodređenost.Veće stvari su isplanirane za vas, ali istovremeno, trebate napraviti prave izbore s vašim radom da biste stigli tamo.

10.Vaš unutrašnji osjećaj vas nikada nije prevario.Vi ste perceptivni i vaša intuicija je uvijek tačna.Ljudske namjere možete pročitati iz njihovog govora tijela.

11.Ljudi su prirodno privučeni vašoj ličnosti kao što mravi idu na šećer.To je zato što ste rođeni kao vođa, prepuni harizme .

12.Mudrost i urođena svjesnost koju ljudi  pokušavaju postići kroz život praktikujući meditaciju , bila je vaša od malena.Kao rezultat toga, često ste se osjećali otuđeni i sami, odvojeni od svojih prijatelja i vršnjaka.

13.Vi ste prirodno motivisana osoba, neko ko je pozitivan i osvijetljen.Volja da svijet učinite boljim za sebe i svoje voljene duboko je ugrađena u vas.

14.Rijetko se osjećate bolesno.Za razliku od drugih koji imaju naviku da se prehlade i kašlju, vi ste prirodno zdravija osoba.Imate vrlo jak imuni sistem i pobrinite se da ostane tako.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.