Ako vaš partner ima ove osobine, onda ste pronašli nekog vrijednog čuvanja

Može biti teško vjerovati ljudima u današnje vrijeme, posebno nakon što ste već bili povrijeđeni i izdani u prošlosti.Postoji nekoliko osobina ličnosti koje sugerišu da vas vaš partner neće prevariti.

1.Iskreni su do srži

Ako je vaš partner iskren u svemu drugom u svom životu, to je znak da su pouzdani.Osoba koja je iskrena i transparentna ne skriva stvari – čak i sitnice – jer cijene povjerenje u vašem odnosu.Ako vam druga polovina pokazuje koliko im je važno povjerenje, vjerovatno nisu tip koji će varati.

2.Nisu sebični

Iskreno ljubazna i nesebična osoba brine o ljudima oko sebe.Ako je vaš partner doista nesebičan, kada vide ljude koji su im dragi u boli, takođe i njih boli.Nesebičan partner neće varati, jer se tako duboko brinu za vaše osjećaje da ih nikada neće povrijediti.Ako vam unutrašnji osjećaj govori da on nije tip koji vara, vjerovatno ste u pravu.

3.Oni održavaju prijateljstvo i vezu s vama

Mnogi odnosi ne uspijevaju jer jedan ili oba partnera ne ulažu vrijeme u održavanje prijateljstva, kao i romantike.Imati fizičku privlačnost je super, ali sve veće prijateljstvo može neprestano jačati vašu vezu.Ako se vaš partner redovno trudi da vas nasmije, planira zabavu za vas dvoje to je znak romantične veze koja cijeni prijateljstvo.Ako imate romantičnu vezu a takođe ste i najbolji prijatelji, vrlo je malo vjerovatno da će vas vaš partner varati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.