Ako želiš džentlmena moraš da budeš dama – 10 razloga zašto vas privlače gubitnici

Pametna si, samostalna, atraktivna žena sa jasnim životnim vrijednostima i sjajnim smislom za humor. Ipak, jako ti je teško da pronađeš partnera. Uvijek završiš u vezi sa toksičnim partnerom. Zašto te privlače gubitnici? 

1. Iako ste sjajna mlada žena, sebe ne postavljate kao priroritet. Postoji mnogo različitih ljudi koje treba da upoznate kako biste na kraju pronašli pravu osobu za vas. Istražujte i ne pristajte da manje od onoga što zaslužujete. 2. Iznova dajete nove šanse osobi koja vas ne poštuje.

3. Vaše granice su jako fleksibilne. Da ne bude pogrešno shvaćeno, fleksibilnost je jako važna u partnerskom odnosu, ali ako negdje povučete crtu onda ne poštujte svoje granice. 4. Od partnera očekujete da brine o vašim finansijama. Lijepo je biti razmažen, ali morate naučiti brinuti o sebi. 

5. Ponašaćete se hladno i takva će vam postati i veza. Naravno da treba da budete opušteni, nema potrebe za dramom i tenzijom, ali hladnoća neće donijeti ništa dobro. 6. U partneru vidite ličnost koju treba popraviti i promijeniti. Ukoliko krenete ovo da radite, oboje ćete biti ogorčeni.

7. Kada ste u vezi, ne smijete da sakrivate neke važne dijelove sebe. Budite ono što jeste i dopustite partneru da vas prihvati i voli baš takve. 8. Negativan način razmišljanja jeste zapravo uzak način razmišljanja. Ne budite negativni jer će se na kraju sve ostvariti. 

9. Ni sami niste sigurni šta želite i očekujte od vašeg odnosa, pa to zbunjuje partnera. Ako želite brak i porodicu, onda treba da prestanete da provodite vikende po diskotekama sa nekim muškarcima koji su vam samo usputne stanice. 10. Očekujte od partnera da ponudi sve, a vi ne dajte ništa. Ako hoćete džentlmena, morate da budete dama.