Bog djeluje na tajanstvene načine i našla sam Boga kada sam upoznala tebe

Nikad nisam mislila da ću kao odrasla osoba biti toliko izgubljena. Gledajući unatrag, vidim gdje se počelo gnjaviti i skretati na opasnu cestu; ono što se činilo kao bezazlen put, cesta ispunjena primamljivim ponudama razočaranja. Gubitak voljene osobe ostavio me toliko praznom da sam spremna podnijeti bilo što u mom životu da popuni tu prazninu.

Živjela sam u ovom trenutku, ali ne i na pravi način. Uživala sam u slučajnim iskustvima, ali ne s pravim ljudima. Iluzije su zasjenile moj nekad disciplinirani život kada sam imala ciljeve. Kako je vrijeme prolazilo, počela sam sve više i više tonuti u dubinu ove ispunjene rupe.

Prestala sam razlikovati dobro od lošeg. Nisam mogla prepoznati sebe. Nisam znala ko me gleda iz ogledala.

Ponekad kada vam se dogode loše stvari, jedini način na koji se možete zaštititi je pretvaranje da ne osjećate ništa. Zatvorite svoje srce kao što zatvorite oči. Kad vam netko kaže što radite, krivo, počnete se povlačiti jer čak i ako je to loš utjecaj, bar negdje pripadate. Samoća je najgora kazna u svijetu. Nisam htio biti sam.

S vremenom je postalo previše. Zatvorila sam oči i molila se da ssmognem snage da pronađem svoj izlaz. Pitala sam Boga za pomoć. Počela sam se udaljavati od mnoštva, ali sam pronašla utjehu u svojim molitvama.

Jedan četvrtak navečer, upoznala sam tebe. Nisam ni trebala biti tamo, nisam ni trebala razgovarati s tobom, ali sve je predodređeno. U jednom trenu sjećam se da sam te gledala nekako znajući da ćeš ostati u životu duže.

Kad smo razgovarali, osjetila sam tu utjehu. Nije bilo pretjerivanja. Nisam se brinula zbog onoga što si mislio o meni jer sam znala da si dobra osoba koja razumije. Rekla sam ti da tražim prijatelja.

Rekao si mi o svojim ciljevima i snovima, i podsjetio me da ih i ja imam. Provodeći vrijeme s tobom, upoznavajući svijet i sebe, počela sam se sjećati tko sam nekad bila, i što sam željela učiniti.

Ti si me naučio jednu od najvažnijih pouka u životu: poštovanje. Riječ koju koristimo tako često, ali rijetko znamo pravo značenje.

Trebao si doći u moj život i igrati važnu ulogu. Sve je predodređeno, i sve se uvijek događa zbog razloga.

Kad budeš spreman za sljedeće poglavlje svog života, dopuštam ti da ideš s milošću. Uvijek ću nositi ljubav prema tebi u srcu, bez obzira gdje idem. Želim ti dobro. Želim ti sreću. Ti si bio odgovor na moju molitvu kad sam ju najviše trebala.

Bog djeluje na tajanstvene načine i našla sam Boga kad sam upoznala tebe.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice