Božji plan je bolji od vašeg : Ponekad završetak može biti maskirani blagoslov – Stiže nešto bolje za vas!

Ponekad završeci vas tjeraju da pronalazite nove početke.Oni vas prisiljavaju da pojačate i popunite tu prazninu, ali na kraju ćete saznati mnogo više o sebi.Na kraju ćete naći nešto bolje za sebe.Poželite da ste stvari završili mnogo ranije ili da ste imali hrabrosti da odete od stvari i ljudi koji vas više ne isnpirišu.Stvari koje vas više ne pokreću.

Ne trebamo tugovati za svim krajevima.Ne moramo biti tužni samo zato što su nas naučili da su krajevi loši.Neki kraj može biti teško rpogutati na početku, ali kada pogledate iza boli, vidite mudrost i pouku za sebe, prilike koje vam je donio i osobu koja ste postali.

Više blagoslova nalazite u krajevima nego na počecima.Počeci su uzbudljivi i ponekad možete zanemariti ono što stvarno želite ili kako bi to moglo promijeniti vaš život jer ste zaljubljeni u uzbuđenje.Vi ste ovisni o ideji da se nešto novo događa u vašem životu, ali pravi blagoslov je u završetku.Kada stvari završavaju i prisiljeni ste dublje pogledati u kutove.Kada stvari završe suočeni ste s milijun pitanja koja vas potiču da pronađete važne odgovore.

Ironično, najteži završetak uvijek je onaj koji je najbolji za nas.Najteži završetak uvijek donosi najveće radosti.

No, najljepši dio završetka je to što nam pokazuje šta je suđeno da bude naše a šta nije.To je Božji način brige za nas.To je Božji način da nas premjesti na novi smjer.To je Božja poruka i ne možete pogriješiti.Njegov plan je bolji od vašeg.

Kraj je uvijek krasan blagoslov.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice