Samo BUDALA poriče psihičke MOĆI UMA : Evo kako da znate kada neko MISLI O VAMA

Neko vam je skoro pao na um? Prije nego što obrišete tu misao, razmotrite mogućnost da u tom trenutku i oni misle na vas.Oboje niste svjesni, ali vam misli pokušavaju reći nešto duboko smisleno.

Morate samo interpretirati način komunikacije , umjesto da skrenete pažnju prema drugim stvarima, kao što je televizija ili video igre.Telepatska povezanost između dva uma ima neke istine u sebi.Njeno postojanje je nepobitno.

Svi to osjećamo na čestoj osnovi.Čak i u izolaciji, to je ono što nas povezuje s udaljenim mjestima i ljudima.Kako znati kada neko misli o vama? Stavite svoje povjerenje u svoje divlje slutnje.

Ove smiješne linije komunikacije mogu se otvoriti između ljubavnika, prijatelja ili bilo koga s kim imate blisku vezu.Kada razmišljate o nekome s izuzetnim fokusom, moći ćete se obratiti njima.Samo budala poriče psihičke moći uma.

Kako znati kada neko misli na vas? Evo nekoliko znakova

Ako se nečija mentalna slika iznenada pojavljuje u vašem umu, bez ikakvog očitog okidača okoline, postoji velika mogućnost da neko misli o vama.Misaoni val zamahuje prema vama i pokušava se sinhronizirati sa vašim mentalnim frekvencijama.

Ako nekoga niste vidjeli dugo vrmeena, i niotkuda nađete se kako razmišljate o njima cijelo vrijeme, vaš um vas pokušava približiti njima.

Upozorava vas da se nađete sa njima i podsjetite se na stara vremena.Potiče vas da neko silno želi razgovarati sa vama i da stalno razmišlja o vama.Obraćate li pažnju?

Možda ćete osjetiti iznenadni osjećaj krivnje u vašem umu i uzrokovati mentalne nemire.Koji je izvor tog osjećaja?Kada ste psihički poravnati s nekim, i oni osjećaju veliku tugu jer vas nisu dugo vidjeli, takve emocije su normalna pojava.To se može dogoditi u slučaju izgubljenog ljubavnika ili udaljenog roda.

Može se dogoditi odmah nakon raskida jer je veza dvaju ljubavnika u to doba još uvijek prilično jaka zbog zajedničkog vremena.

Zavisi od toga kako želite nastaviti kada se neko povezuje sa vama na emocionalnoj razini.Jednostavno možete priznati te misli i nastaviti sa vašim životom, ili biste mogli uzeti kao priliku da se ponovo povežete s nekim.

Kako znati da neko razmišlja o vama? Neka vas vaši instikti vode prema istini.To je jedini siguran način.Vjerujte u njihove neobične načine komunikacije.

Izvor: Oaza Znanja