Budite sa muškarcem koji zna kako voljeti jako svim srcem

Muškarac koji voli jako oslobodit će vas na svakoj razini.Muškarac čija ljubav oslobađa od granica i čini da vjerujete da je sve moguće u životu.

Muškarac koji zna kako voljeti jako će vas gledati kao da ste stvoreni od magije.Muškarac koji će brinuti za vas i obožavati vas.Neće vam iscrpiti energiju ili se osjećati kao da je davanje samo jednostrano.

Muškarac koji vas poštuje na svakoj razini – vašu ličnost, vaše vrijednosti, vaša vjerska uvjerenja, vaše emocionalne potrebe, nedostatke i prošlost.

Muškarac koji želi znati vaše strahove, brige, nesigurnosti, fobije i sumnje, i želi vas još više voljeti zbog svakog od njih.

Muškarac koji poznaje svaki sloj vašeg bića, vaše pozitivnosti, vaše negativnosti, vaš neuredni izgled tokom ranog jutra do onoga kada izgledate kao dama sa crvenog tepiha.

Muškarac koji će biti tu, kroz sve neizbježne brzine života.Pravi muškarac nikada neće pobjeći od situacije.On je muškarac koji će se truditi i popraviti stvari bez obzira na to koliko je neugodno.

Muškarac koji s ljubavlju sluša kako vam je rpošao dan i tačno zna kada će vas odvesti daleko od vaših olujnih mora kada se životni pritisci gomilaju na prevelikoj planini.

Muškarac koji primjećuje male stvari koje radite i ne propušta priliku izraziti svoju zahvalnost kako biste se osjećale važnom.

Muškarac koji ne želi ništa više nego pomoći.Ovaj će vas muškarac gurati naprijed kako biste živjeli život svojih snova.

On nije muškarac koji će vam zavidjeti zbog vaših postignuća i velike vizije koju držite za sebe.Slavit će s vama i podržavati vas.Vaš uspijeh mu nije prijetnja, on uživa.

Vidite, pravi muškarac je vođen ljubavlju.

Osjećat ćete kada on uđe u sobu.

Nećete se morati pitati.

Nećete morati sumnjati.

On će vas obaviti svojim rukama i nikada neće pustiti.

Pravi muškarac voli jako.

Zaslužujete biti žestoko voljene.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice