Čine nas sretnijim i voljenijim : Duhovni rast i seks – kakva je veza između ova dva ?

Da prekinemo ograničenja jednim pitanjema – da li biste dozvolili djetetu da se igra sa nožem ako znate da se može posjeći?

Mislim da ne bi…ali zašto bi nam Bog podario ovakvu opasnu igračku – sex , to je opasno za nas, zar ne ?

Možda ćete biti iznenađeni, ali odgovor je vrlo jendostavan – sex nije opasna igračka.

Hajde da krenemo od ovoga : Dobro su nam poznate niske vibracije – tuga, očaj i mržnja, ljubomora, zavist, sve zbog čega se osjećamo loše..pa gdje među ovim navedenim stvarima vidite zadovoljstvo?

PA DA – ZADOVOLJSTVO JE VISOKA VIBRACIJA.

Na putu duhovnog rasta zadovoljstvo tokom sexa raste i naš seksualni apetit raste jer u podsvjesnom nivou mi intuitivno znamo da je seks ljubav.Ovo je fizička ekspresija bezuslovne ljubavi koju smo u mogućnosti ispoljiti u materijalnom svijetu.

Kada se naša tijela sjedine u plesu ljubavi i seksa, nema sudije, nema niske vibracije.Postoje samo tijela koja izražavaju ljubav na fizički način.

Duhovna energija Kundalini je seksualna energija u našim tijelima.Dakle to znači da su duhovni rast i seks veoma dobri prijatelji.

Seks je sjajno zadovoljstvo ako me čini sretnijim, onda je apsolutno duhovno djelo.Tako da nemojte trošiti vrijeme nego nazovite svoju voljenu osobu za malo sretnog vremena sa visokim vibracijama, i zabavite se.Hajde da proslavimo ovo :

Bog nam je podario seks.Toliko nas voli da je povezao oboje – duhovni rast i seks nas čine sretnijim, slobodnijim i voljenijim.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice