Da li je život vrijedan življenja ? JESTE ! Život je prilika za radost, slobodu i slavlje!

Vi ste ljudsko biće.Ja sam ljudsko biće.Mi pravimo greške.Nemojte se osuđivati zbog toga.Čineći tako vi osuđujete svoju prirodu.Nemoguće je živjeti bez stvaranja onoga što nazivamo ”greške”.

Sve je nejasno, dvosmisleno, složenije nego što će većina priznati.Ne znamo dovoljno da bi se brinuli.U mojim trenutcima najbistrije vizije, vidim da je život za radost i slavlje.

Idite na šetnje vijugavim putem bez odredišta.Slušajte muziku koja kuca na vašu dušu u statosferu.Dovraga plešite; pomičite vsoje tijelo divlje bez inhibicije.Nalazite se u uzvišenoj dvosmislenosti postojanja.Pijte pivo, pušite kanabis, zabavite se i budite slobodni.Idite tamo gdje niste očekivali.

Ako sve to poduzmete, zaplijenit ćete taj neobičan život koji vam je bačen, obrišite ga i recite : ”Uzet ću te.I više od toga, voljet ću te.Volim te i istražiću sve tvoje kutke u mraku, ja ću apsorbirati ljepotu faza tvoga mjeseca i smijaću se histerično, dovraga.”

Volite sve.Ovo je osjećaj koji ćete dobiti.Ovo je sloboda.Uskoro ćete biti pepeo i niko va nikada zaista neće poznavati.To nije depresivno; oslobađajuće je.

Mi smo živi! Sada hajde da živimo!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.