Da li on RAZMIŠLJA o VAMA telepatski? Evo nekoliko načina kako da to saznate!

Kad god ste zaokupljeni nečijim mislima, zapravo se povezujete s njima.Razmislite o svemu što se tiče valova i frekvencija, i bolje ćete razumjeti telepatiju.Kada razmišljate o nekome, zapravo emitujete valove određene frekvencije iz vašeg mozga.

Ti se valovi mogu širiti na daleke udaljenosti, dodirivati živote, prenijeti emocije i učiniti mnogo više.Mogućnosti su beskrajne.

Ako imate ne produbljenu misao, postoji ogromna mogućnost da vaše ideje i vaša briga o toj osobi budu dobro primljene s druge strane.Zato je telepatija toliko bitna.Ona ne mari za ograničenja prostora i vremena.Doseg je neograničen.

Vaš partner se može zatvoriti u izolovanu sobu, a ipak vaš um još uvijek može pronaći način da dopre do njega.

Mi možemo širiti ljubav, širiti ideje u nečiji um kroz naše umne valove.

Zato ponaked imamo naglu promjenu raspoloženja kada nas iznenada udari val tuge ili sreće.Čini se da ne razumijemo razlog ove promjene, ali jednostavno objašnjenje je telepatija.

Znakovi da on razmišlja o vama

Da li misli na vas? To su pitanja na koja svako želi odgovor.Pa, ako osjetite sljedeće znakove, onda to može biti tako.

Ako ne možete predvidjeti misao, onda je ovo neočekivano iznenađenje njegovo djelo.Povremeno smo samo ležali ili čitali knjigu, a iznenada osjećamo kao da nas je neko telepatski poljubio ili zagrlio, osjećamo se toplo  nejasno iznutra.Osjećamo trenutnu potrebu za njim.

Ako osjetite strane osjećaje, misli koje osjećate kao da nisu potekle iz vašeg uma, vi ste zasigurno pod njegovom telepatskom čarolijom.

Okidači iz okoliša takođe su presudni u potvrđivanju ako razmišlja o vama ili ne.

Ako posjećujete neko mjesto na kojem imate s njim neke lijepe uspomene, i ovo mjesto probudi određene emocije i anslika njegovu mantalnu sliku unutar vašeg uma, onda to nije telepatska veza.

Vaša okolina potiče te misli.Međutim, ako se osjećate zanosno u njegovoj misli u odsustvu stimulansa iz okoliša, onda se pokušava povezati sa vama.

Vremenski raspon je takođe indikator telepatije.Ako se zateknete da razmišljate o njemu dva puta ili tri puta u jednom danu ili čak više od toga, onda to znači da on žudi za vašom prisutnošću , i ne može si pomoći nego da vas telepatski voli.

Oboje šaljete svoje misaone valove preko mosta uma kojeg ste oboje izgradili kroz neprekinutu telepatiju.

Ako je njegova telepatska povezanost s vama ludo snažna, onda čak može stimulisati seksualne osjećaje u vama.Možda se osjećate uzbuđeno ili neodoljivo privučeni prema njemu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

One Comment