Desiće se kada to NAJMANJE očekujete : Kako da PRIVUČETE PRAVOG partnera u vaš život

Smatrate li da privlačite pogrenu vrtu partnera u vaš život?

Bliži se 2018. i vi još uvijek niste pronašli pravu osobu sa kojom želite provesti cijeli život .Umjesto toga, nalazite se sa užasnim, agresivnim ili lijenim momcima ili djevojkama koji nemaju slične interese ili dugovječnost.

Čini se da bez obzira na to koliko se trudite, molite ili pitate, jednostavno ne možete privući pravu osobu u svoj život.

Zvuči poznato?

Pronalaženje odgovarajućeg partnera nije lako, postoji milion ljudi na ovom svijetu, ali samo nekoliko odabranih mogu pridobiti naš interes.Gdje da počnete? Kako možete suziti pretraživanje i privući savršenog partnera?

1.Ne postoji nešto što je savršeno

Bilo da želite priznati ili ne, svi imamo nekoliko nepoželjnih osobina koje ans čine jedinstvenim i različitim, bilo da su to mane ili neke loše navike.

Zaboravite na savršenstvo kada se radi o odnosima.Zaboravite pokušati pronaći nekoga ko ispunjava sve vaše kriterije jer ta osoba vjerovatno ne postoji.želite pronaći nekoga ko nije savršena osoba, nego savršen partner, a savršen partner je neko ko je toliko dobar da se njihove mane ne mogu ni porediti koliko su dobri.Morate biti u stanju prihvatiti njihove nedostatke i naučiti ih voljeti i cijeniti kao dio njihove ličnosti.

Zauzvrat, želite pronaći nekoga ko prihvata vaše nedostatke i cijeni ih kao dio vaše ličnosti, a jedini način na koji možete privući ovu vrstu partnera u svoj život jest da prihvatite i cijenite vlastite nedostatke.

2.Privlačite ono što dajete što je upravo ono što vam treba

Iako je ovo možda teška pilula za progutati, uvijek privlačite energiju koju zračite ili vibrirate.Zamka ovdje jest da često nemamo pojma koju energiju vibriramo dok ne provjerimo naše misli, a često se naše misli mogu usredotočiti na ono što ne želimo, a ne ono što želimo.

Da biste privukli pravog partnera, usredotočite se na učenje kako da volite i cijenite sebe kako biste bili sigurni da se usredotočite na ono što želite, a ne ono što ne želite.

3.Vaša druga polovina ste vi

Tražite nekoga da vas nadopuni? Pogledajte u ogledalo, jer vi ste jedina osoba koja će vas dopuniti.

Partneri su lijepi dodatak onome ko smo mi, a često nam i pravi partner može pomoći da postanemo najbolja verzija sebe, no nikada se nećete sojećati potpunim udruživanjem s nekim drugim.

Zdravi , svjesni odnos zahtijeva da se oba partnera osjećaju cjelovito, na taj način mogu doista biti, dati i izraziti svoje najbolje sebstvo unutar partnerstva.

4.Vaše vrijeme dolazi

Postoji vrijeme za svakoga, i vaše vriejme će doći.Nećete ostariti sami.Prepustite kontrolu, prepustite vašu potrebu i želju da nađete vašu posebnu osobu i dozvolite si da idete sa tokom.Desiće se kada to najmanje očekujete.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.