Doba u kojoj žena više ne treba muškarca

Svaka žena ima tajnu dob kad je muškarci više ne zanimaju: i intimno i općenito.

Neki su ravnodušni prema muškarcima kad su u mirovini, jedni nakon 40 godina, a drugi pak tek kad napune 30. Prvi znak koji će vam pomoći da upoznate takvu ženu su neurednost i višak kilograma.

To je dosadno i nesretno. Što joj se dogodilo? Jednostavno: dostigla je dob koja je bila ostavljena u naletu frustracija i teškoća.

Zašto je onda tajna doba?

“Budući da ova žena nikome ništa ne kaže, ne odlazi. Zatvorila je srce i nikome nije dozvolila da uđe u njenživot. Više ne vjeruje muškarcima, niti zamišlja da bi postojao neko ko bi je mogao voljeti.

Žene su lijepe kad ih vole čak i na daljinu, kada sa svojim muškarcem razgovaraju samo putem poruka. Zna da je neko voli i misli na nju. Ona mu mora pružiti ljubav koja živi u njoj.

Ljubav i strast čine da žena sjaji, izgleda dobro, bude lijepa i privlačna. Žena je mlada i lijepa samo ako je voljena. Ostali žive sa uspomenama i frustracijama nakupljenim tijekom godina.

Ako me pitate koliko ženi treba muškarac, odgovorit ću: do zadnjeg daha …

Znam da ponekad ljubav uzrokuje bol i tada želiš pobjeći u svoj svijet, zatvoriti se  i ne dupuštati da iko drugi osjeti nešto za tebe.

Ali to nije u redu, prije svega prema sebi. U svojoj podsvijesti uvijek ćete željeti biti voljeni i razmaženi. Mi žene ovisimo o pažnji i ljubavi muškarca. Ili nas to barem čini puno sretnijima. “