/Dobre stvari gubimo kako bi dobili još BOLJE

Dobre stvari gubimo kako bi dobili još BOLJE

Sve dok je budućnost nepredvidljiva, zamislite je svijetlu, slavnu i puno bolje od prošlosti. Mi želimo vjerovati da su najbolji dani nestali, da je prošlost bolja od budućnosti i da je držanje određenih stvari bolje od pustiti ih da idu, jer podsvjesno mislimo “što ako više nikad ne budem sretan? “Znam da sam imala mnogo takvih misli u prošlosti i život me iznenadio dovođenjem sretnijih trenutaka u moj život.

Gubimo dobre ljude, ali susrećemo se s boljim ljudima, mislimo da nikad nećemo naći ljubav poput one koju smo izgubili, ali nalazimo ljubav koju zaslužujemo, mislimo da nikada nećemo pronaći naš poziv, ali jednog dana to zakuca na naša vrata i mislimo da budućnost može biti okrutna, ali uvijek je ljubaznija od naše prošlosti.

Na vama je da mislite na svoju budućnost kao blagoslov ili prokletstvo. Jer sve dok ste živi i dišete, svijet vas treba i bolje je da se uzbudite i mislite da vas treba za nešto veliko, umjesto da mislite da su dobri dani došli do kraja.

Aktivno sam se obučavala da gledam završetke kao početke boljih stvari, da promatram oproštaj kao nove mogućnosti i da dopustim dobrim stvarima da daju mjesta za bolje stvari koje dolaze na moj put.

To ne znači da budućnost ne sadrži loše dane, ali vjerujem da će također donijeti više blagoslova, više ljubavi, više uspjeha i više nezaboravnih trenutaka. Umjesto da mislite “nije moglo dobiti ništa bolje od ovoga”, mislite “ne mogu dočekati da vidim koliko će bolje biti.”

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.