Dragi Bože, hvala ti što si me spriječio da koračam na mjesta koja nisu namijenjena meni

Hvala ti za sva zatvorena vrata.Hvala ti što si me preusmjerio na nešto bolje.Hvala ti što si me spriječio da koračam na mjesta koja nisu namijenjena meni.Hvala ti na zaobilaznicama jer su me odvele na bolja mjesta – mjesta za koja nikad nisam znala da su postojala.

Hvala ti na svim NE.Hvala ti na vremenu kada si me odbio i forsirao da pustim stvari koje sam najviše željela jer sada znam da su bile pogrešne za mene.Sada znam šta zaslužujem.Sada znam da si me učio kako da budem strpljiva za velike stvari.

Hvala ti na svim završetcima.Hvala ti za svako zbogom.Hvala ti što si mi dao snage i hrabrosti da prekinem stvari koje nisu bile namijenjene meni.Hvala ti što si zavrpio stvari u mom životu čak i kada nisam bila spremna jer si me pripremao za nešto bolje.Hvala ti što si uklonio određene ljude u mom životu jer su mi na kraju slomili srce.Hvala na svim tužnim krajevima jer si me pripremao za sretne.

Hvala ti što si upravljao mojim životom u drugom smjeru.Hvala što si dopustio da shvatim da postoji više od jednog načina.Postoji više od jednog odredišta za odlazak.Zahvaljujem što si me uvjerio da moje putovanje nikada neće biti samo moje.Vodiš me do mjesta koje mogu nazvati dom.Pokazuješ mi svjetlo.

Vjerujem ti jer mi nećeš dati više nego što mogu podnijeti.Ti si jedini učitelj kog mogu slušati.Ti si jedini koji zna moje srce i dušu i ne mogu tražiti da pratiš moje planove.Ti si najbolji planer.Znam da imaš sjajnih stvari za mene.

Zato hvala ti.Hvala si zatvorio vrata od kojih trebam otići.Hvala što si zatvorio ta vrata jer nam da ćeš otvoriti bolja i ne mogu dočekati da vidim šta me čeka.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice