Dragi Bože, spremna sam za moje čudo

Spremna sam proći test. Spremna sam za konačni rezultat. Spremna sam zatvoriti poglavlje boli i gubitka. Spremna sam izliječiti se od prošlosti. Spremna sam zauvijek zatvoriti ta vrata. Spremna sam zaustaviti olujne dane i usamljene noći. Spremna sam da mi otkrijete razloge moje borbe. Spremna sam za blagoslove koje  sam čekala. Spremna sam za blagoslove koji slijede svake poteškoće.

Spremna sam prihvatiti vaše blagoslove. Sada se osjećam kao da ih zaslužujem. Sada vjerujem u vas i vaše planove. Ja ću moći njegovati blagoslove koje mi donosiš. Ja ću moći cijeniti male stvari i biti zahvalna za njih jer znam koliko je teško da ih dobijem. Znam koliko je teško bez njih. Naučila sam ne uzeti zdravo za gotovo vaše blagoslove.

Spremna sam za moje čudo jer mislim da sam naučila svoje lekcije. Mislim da postajem osoba koju ste htjeli da postanem. Mislim da sam bliža vama više nego ikad. Znam da si ti iscjelitelj.

Znam da je ovo moja godina. Znam da je ovo moje vrijeme. Znam da je ovo dio moje priče gdje se sve mijenja na bolje. Znam da je ovo dio moje priče koji me vodi u novi svemir.

Zato što vi i ja znamo kako je teško putovanje, koliko je teško posljednjih nekoliko godina i koliko sam umorna. Oboje znamo da sam sve isprobala, pala i vratila se natrag. Oboje znamo da stvari nisu bile jednostavne ili glatke. Oboje znamo da sam se gotovo odrekla sebe i svog života, a oboje znamo da sam iskoristila svu svoju energiju i moć da se borim i opet ustanem.

Ovo je mjesto gdje se predajem svojoj moći. Ovdje sam sjediti dok se boriš s mojim bitkama. Ovo je mjesto gdje podižem ruke i kažem vam da sam učinila svoj dio i više ne mogu to učiniti sama.

I mislim, vjerujem, ovo je mjesto gdje mi kažete da sam vidjela dovoljno i da sam prošla sve teške testove, pa evo moje nagrade. Evo moje čudo.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice